Puntit vaihtuu lenkkareihin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvatkaa mikä on kivaa? No se, että voi hipsiä kesken päivän Kallion läpi Vallilaan treenaamaan. Ja se, että salilla ei ollut ketään muita. Kävin keskiviikkona siis kesken päivän rykimässä rautaa rinnalle ja tekemässä penkkipunnerruksia. Nopea treeni ennen palaveri ja sitten trikoissa jatkamaan töitä. Aivan normaalisti.

Ai että treenaaminen onkin ihanaa! Nyt vain pitäisi taas osata muuttaa punttitreenit lyhyistä sarjoista ja isoista painoista pitkiin sarjoihin ja kevyisiin painoihin. Ei oo helppoa. Isojen painojen nostelussa on jotain viehätystä. Oon ihan rakastunut viitossarjoihin. Viime aikoina olen tehnyt 5 x 5 sarjoja. Ihanasti nousee jo enemmän rautaa, mutta nyt kun painopiste alkaa taas talven jälkeen siirtymään punttailusta juoksuun, niin valintoja täytyy tehdä. Onneksi juoksu on kuitenkin kaikista ihaninta, joten ei haittaa yhtään. Ihanaa vaihtelua! Kaiken lisäksi CompactFit Movement Centerissä on niitä ihania kehonpainotunteja ja käsilläseisontatunteja, jotka ei kyllä häiritse juoksutreenejä yhtään, päinvastoin. Ajattelin siirtyä niihin, kun pitkät sarjat eivät oikein motivoi. Vielä kun tuon vasemman jalan saisi täysin oireettomaksi, niin jo olisi täydellistä.

Aurinkoista viikonloppua! <3

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *