Väkivaltaa hierojalla

Raflaava otsikko. Hahaa. Ja tottakin vielä. Haluatteko kuulla lisää? Kerron kerron, mutta mutkan kautta.

Tänään oli hektinen päivä, vaikka otinkin töistä lomaa. Tänään tein blogitöitä, joista pääsette pian kuulemaan lisää. Olen itse projektista tosi innoissani.

Kelatkaa vaikka sitä, että tänään en ole juossut enkä pyöräillyt, mutta kävelin sen verran paikasta toiseen, että päivän aikana kilometrejä kertyi 14 kilometriä. Olin kyllä aika yllättynyt. Tämän tiedon minulle kertoi Garmin Vívosmart. Testailen tätä laitetta parhaillaan. Kirjoittelen tästä kunhan kerkeän ja arvon teille yhden samanlaisen aktiivisuusrannekkeen.

Ollakseni yhtä pitkäveteinen kuin eilisessä videossa, kerron, että palaveeraamisen jälkeen hain asematunnelin HKL:stä mun bussikortin ja LATASIN SIIHEN AIKAA! Annoin itselleni kaksi viikkoa aikaa hoitaa pyörät huoltoon, siihen asti bussikortissa on kautta. Huojentuneena tästä ratkaisusta päätin heittää elämän ihan risaiseksi ja marssin Rajalaan järkkärin laajakulmalinssi kourassa. Linssi on ollut mulla tosi vähällä käytöllä. Vaihdoin laajiksen kauan himoitsemaani Olympukseen. Valitsin Olympus Pen E-PL7:n ja siihen paketin mukana tulleen 14-42 mm -linssin lisäksi 45 mm 1.8. Nam nam.

Ensimmäinen räpsäisy uudella kameralla.

Kamera kaulassa menin onnellisena rakkaiden ystävien kanssa kylmälle kolalle. Siinä yritin läppärin kannen yli kertoa kuulumiset ja hoitaa samalla roikkuvia sivuduuneja pois. Erittäin huomaavaista. Onneksi nämä rakkaat ymmärtää ja antaa anteeksi. Siitä pöydästä sitten keräsin omaisuuteni ja lähdin kävelemään kohti Helsingin Urheiluhierontaa. Olin rohkeana tyttönä uskaltanut aikaa varatessa kertoa, että penikat ovat olleet aika huonona viime aikoina ja taisin itse sanoa, että penikat tarvitsevat väkivaltaista käsittelyä. Samaani piti. Pöydällä odotti pelottavasti kaksi metallista kapistusta. Että tervetuloa kidutuskammioon! 😀 Tuukka kyllä kertoi mitä ne on, mutta ei siinä kauhun tilassa jäänyt mieleen. Multa ei ole koskaan aiemmin kunnolla käsitelty penikoita, mutta varmasti jokainen penikkataudista kärsivä on kuullut kauhutarinoita kuinka järkyttävän paljon se sattuu. Jännitti siis. Tuukka tapansa mukaan käsitteli jalat huolellisesti ja jätti sen ikävimmän osuuden loppuun. Ensin pohkeet puudutettiin jäällä, jonka jälkeen lihaskalvo runtattiin saaterinmoisen kivun saattelemana irti luusta. Sattui ihan oikeasti tosi paljon, mutta kestin sen kuin nainen. Toisen jalan käsittely pelotti ensimmäisen käsittelyn jälkeen, mutta onneksi siinä ei ollutkaan kunnon kiinnityksiä, vaan siihen riitti niillä kidutuskapineen näköisillä välineillä “rapsuttelu”. Lopuksi vielä pistettiin pää paikoilleen sen kuperkeikkaäksidentin jäljiltä. Kaikesta kivusta huolimatta hyvä fiilis jäi. Tuukka on aina niin asiantunteva ja huomaavainen. Illalla siskon kanssa puhelimessa jutellessa jopa suosittelin hänelle samaa käsittelyä. 😀 Olen kyllä vakuuttunut, että vaiva lähtee tästä helpottamaan. Ilta on mennyt kompressiosukissa. Viikonloppuna vois ajatella juoksemista.

Helsingin Urheiluhieronnan Eerikinkadun piste

Kotimatkalla leikin kameralla, tietty. Tapiolassa voi kohta taas luistella tekojäällä.

Hieronnasta menin hakemaan murut äidiltäni, jossa odotti itsetehty pitsa ja hyväntuuliset tytöt. Maailma on hyvä paikka tänään.

Ps. Lupaan vastata viikonlopun aikana kaikkiin kommentteihin.

2 thoughts on “Väkivaltaa hierojalla”

  1. Olen itse käynyt fysioterapeutilla tuossa fascia-käsittelyssä. Availi juuri kahdella raudalla etureidet kolmessa osassa. Ensin levossa, sitten makuullaan jännityksessä ja sitten vielä seisten jännityksessä (jossa samalla teen yhden jalan kyykkyä). Mikään ikinä ei ole sattunut yhtä paljon (huom. olen kuitenkin synnyttänyt kaksi lasta). Käsittelyn jälkeen kahdessa tunnissa jalkani olivat niin mustat ja arat, että en pystynyt kunnolla kävelemään, yöllä en pystynyt nukkumaan kummallakaan kyljellä. Näytti ikäänkuin, että kudosnesteet tulevat ihosta läpi. Ihan en pysty suosittelemaan tuota hoitomuotoa kaikille, voisin kyllä itse kokeilla vielä hartiaseutuun, mutta en koskaan enää jalkoihin! Näytin kuvat jaloistani itse tehneelle ft:lle ja muutamalle muulle..herätti kyllä suurta kauhistusta.

    1. Kuulostaa kyllä melko brutaalilta! Ei varmaan ollut mikään ammattitaitoinen fyssari kyseessä, jos jälki on tuollaista?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *