Lomailu saaristossa jatkuu

Purjehdusreissu vaihtui melkein lennossa karavaanaritouhuksi. Kotiuduimme purjehtimasta perjantaina iltapäivällä. Kotona pyöritin nopeasti muutaman koneellisen pyykkiä. Seuraavana päivänä lähdimme asuntoautoilemaan Turun saariston rengastielle. Emme olleet suunnitelleet reissua etukäteen mitenkään. Lähdimme vain ajelemaan ja ensimmäisenä iltana päädyimme Nauvoon. Viime kesänä Nauvosta jäi tosi hyvä fiilis ja lapsille paikasta oli jäänyt mieleen huippu uimapaikka.

Tässä vielä muutama purjehduskuva ennen karavaanarifiilistelyitä.

Ennen Suomenlahden ylitystä kävin juoksemassa nopeasti 6 kilometriä.

Suomenlahden ylitys sujui kivasti tyttöjen kanssa. Purjehdimme ensin samaa reittiä Porkkalanniemeen, jossa yövyimme. Seuraavana päivänä lähdimme heppoisessa tuulessa lipumaan kohti Espoota. Oli ihan uskomaton keli myös merellä. Bikineissäkin oli kuuma ja viritimme veneen istumalaatikkoon aurinkovarjon vähän viilennystä tuomaan. Vauhti ei tosiaan päätä huimannut, mutta purjehtiessa matkanteko on tärkeintä, ei päämäärä. Tuli taas todistettua, että mun tytöt on varsin merikelpoisia yksilöitä. Kaikki meni tosi hienosti.

Nyt bloggailen täältä Mossalan leirintäalueelta. Huomenna matka jatkuu rengastiellä eteenpäin. Tällä kertaa olemme reissussa koko perheen voimin. 🙂

2 thoughts on “Lomailu saaristossa jatkuu”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *