Toinen Tallinnapäivä

Voi että on ihana olla lomalla tyttöjen kanssa! Ja ihana olla Tallinnassa ja nähdä se taas vähän eri perspektiivistä kuin tavallisesti. Aiemmilla reissuilla olen ollut joko tyttöporukalla tai pariskuntareissulla. Tuolloin ollaan shoppailtu ja syöty hyvin, yövytty hotellissa ja tultu maahan laivalla. Näin purjehtimalla kaupunkin saa ihan erilaista tuntumaa. En osaa edes sanoa mikä sen eron tekee, mutta fiilis on täysin erilainen. Tällä reissulla ei käyty uuden kaupungin puolella lainkaan (paitsi tänään lenkillä juoksin sen halki) eikä shoppailtu muuta kuin isommille tytöille feikkilippikset. 😀 Tällä reissulla kävelimme vain vanhan kaupungin katuja ja ihmeteltiin niitä pieniä ihania kujia ja nähtävyyksiä. Välillä istahdettiin juomaan kylmät juomat ja välillä syötiin jäätelöt, jotka meinasivat helteessä sulaa käsiin. Erityisen ihana on olla lasten kanssa ihan rauhassa ilman mitään aikatauluja. Kuunnella niiden ihmetystä ja juttuja. Ihan parhaita tyyppejä!

Toisen Tallinnpäivän aloitimme Piritan hiekkarannalta. Ei jaksettu siellä levän lemussa pitkään olla, vaan päätimme hypätä veneeseen ja siirtyä Tallinnan Old City Marinaan. Sinne meidän oli alunperin tarkoitus mennä, mutta ensimmäisenä päivänä tuo satama oli täynnä.

Rannalle kävellessä törmäsimme mun lapsuuden tunnelmiin. Omien lasten ikäisenä olin kesäisin purjehdusleirillä purjehtimassa tällaisilla optimistijollilla. Ensi kesänä tuuppaan tytöt vastaavalle leirille.

Toiseen satamaan päästyä syötiin ihana kana-ateria, jonka jälkeen lähdimme täydellä vatsalla taas ihmettelemään kaupunkia.

Ei ole paljon meikkipussi tällä reissulla auennut. 😛

Illalla pääsimme saunomaan sataman hulppeassa saunassa ja loppuilta menikin satamassa palloillessa. Illat satamassa on ihania. Kuunnella niitä kaikkia muista veneestä kantautuvia ääniä, haistella erilaisia ruuan tuoksuja, linnut laulaa ja laineet liplattaa. Helteiset illat! <3

Tämä on loma mun makuun. Miten sun loma on mennyt?

10 thoughts on “Toinen Tallinnapäivä”

  1. Tosi kivalta näyttää! Vähän alle viikko meni mökillä ja sen jälkeen muutamat päivät kotona yms., siihen se loma sitten jäiki! Töissä hikoillaan siis 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *