Buenos tardesta!

Tervehdys onnettomien nettiyhteyksien päästä Fuerteventurasta. Oon ollut elämäni pisimmän ajan ilman nettiä ja puhelinta. Oon niin lomalla, etten ehkä koskaan ennen. Jalkavaiva estää liikkumasta, joten oon ihan puhtaasti vain rentoutunut. Olen nukkunut pitkät yöunet joka yö, köpötellyt rantaviivaa, pulahtanut mereen, vähän pyöräillyt ja maannut auringossakin vähän. Oon syönyt hyvin kaikkea sellaista mitä en kotona syö. Ihan parasta. Laitan nyt vaan nopeasti muutaman kuvan. Vähän näyttäisi siltä, etten näillä yhteyksillä yritä edes postata toista kertaa täältä reissusta, vaan jatkan nettivapaata ja somevapaata lomaa loman loppuun asti. Tekee muuten oikeasti tosi hyvää. Tulee kerrankin oltua oikeasti läsnä.

Mukavaa loppuviikkoa sinne. Mä lähden tästä viettämään taas somevapaata elämää. Muisk.

7 thoughts on “Buenos tardesta!”

  1. Mä haluaisin tollasta vapaata! Varmaan niin eri fiilis, kun ei pääse someen. Saa jakaa jutut ihan keskenään vaan. 🙂

    Ihanaa loppulomaa, kaunokainen!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *