Piipahdus Turkuun

*Yhteistyössä Visit Turku

Sain tällä myllerrysviikolla päähäni, että olisi kiva vaihtaa viikonloppuna maisemaa. Kesällä ihastuin Turkuun ja halusin lähteä käymään siellä uudestaan. Visit Turku järjesti mulle majoituksen Sokos Hotel Caribiaan ja mähän lähdin reissunpäälle. Caribia oli kyllä juuri oikea valinta tällaisen viikon päätteeksi. Siellä oli kaikki mitä mä tänä viikonloppuna tarvitsin – kuntosali, ravintolat, kylpylä ja hotellihuone. Mun viikonloppu meni tällä kaavalla – ruoka, sali, kylpylä, ruoka, kylpylä, kaupungilla kävelyä, ruoka, istuskelua, unta, aamupala. Turku oli edelleen ihana kaupunki, vaikken tällä reissulla ehtinyt niin paljon katselemaan kaupunkia. Nyt olen jo matkalla kotiin.


Sain tehtyä hyvän treenin pitkästä aikaa. Kuritin selkää ja kokeilin varovaisesti rasittaa jalkojakin. Sain tehtyä rinnallevetoja kyykkyyn ja maastavetoja. Jalan kanssa pystyy nyt kävelemään ihan normaalisti ilman kipua, jäljellä on enää pientä tuntemusta. Ei se kuitenkaan vielä ole kokonaan toipunut.

Kylpylän puolelle en vienyt kameraa ollenkaan, joten sieltä ei ole kuvia.

Illalla kävelin hotellilta keskustaan. Turku on niin idyllinen. Kävellessä ihastelin vanhoja taloja ja kapeita kujia. Turussa on ihan oma tunnelmansa ja Aurajoki on ihana.

Kävin istumassa Rento-kuppilassa jonkin aikaa ja sitten hotellin lakanoiden väliin nukkumaan.

Kasvojen iho on muuten nyt kokonaan parantunut. Ihan hyvältä näyttää, eikö?


Hotelliyöpymisten kohokohta – hotelliaamupala.

Ennen kotiinlähtöä piti käydä vilkaisemassa Turun linna. Ilma oli kaunis, mutta myrskytuuli meinasi viedä pään mennessään.

Kiitos Turku, kyllä mä tuun taas käymään. Kesäinen Turku on taas ehdottomasti koettava.

4 Replies to “Piipahdus Turkuun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *