to top

Miten arkeenpaluu tapahtuu?

Loman loppu häämöttää. Tämä loma on ollut aivan mieletön! Loma on pitänyt sisällään sopivasti aktiivista tekemistä ja lepoa. Tällä hetkellä vähän jopa hävettää näin yletön lomailu, mutta sitäkin enemmän olen onnellinen, että sain kokea näin mahtavan kesän.

Arkeenpaluu on ihan nurkan takana. Lapsilla alkoi tällä viikolla koulu. Lasten harrastukset ovat jo pyörineet jonkin aikaa. Vain minun arkeni kelluu vielä hetken seisahtuneessa seesteisyydessä. Rehellisesti sanottuna nyt rupeaa riittämään. Kaipaan rutiineja, ryhtiä, rytmiä ja jopa kiirettä. Olen ottanut kesän niin löysin rantein, että koitti se päivä, jolloin odotan innolla arkea ja kiirettä.

Ennen kun arki todella alkaa, saan viettää vielä yhden lomaviikon esikoiseni kanssa Mallorcalla. Eikä arkea tarvitse kauaa kestää, kun pääsen vaeltamaan rakkaan mieheni kanssa. Meidän yhteiset vaellusreissut ovat vuoden odotetuimpia reissuja. Tällä kertaa meillä on tiedossa peräti kymmenen päivän vaellus Urho Kekkosen kansallispuistossa.

Akut on täynnä ja olen motivoitunut, mutta silti minua jännittää saanko käynnistettyä itseni taas täyteen vauhtiin ja mikä se täysi vauhti tällä kertaa on. Jälkikäteen ihmettelen, miten kummassa suoriuduin keväästä kaikkien niiden haasteiden jälkeen niin hyvin. Syksystä on näillä näkymin tulossa helpompi ainakin koulun osalta.

Olen ottanut kesän rennosti myös valokuvaamisen ja bloggaamisen suhteen, mutta tässä poimintoja kesän parhaista hetkistä.

Purjehdusreissu viiden lapsen kanssa Espoo – Tammisaari

Viikonlopun metsäretki Nuuksiossa

Real Training Camp -treenit

Tallinna-päivä

Koko perheen juhannusretki

Jooga merenrannalla

Purjehdusreissu äidin ja veljen kanssa

Oulu


Vaikka Oulun reissu tapahtui äärimmäisen surullisissa merkeissä, silti reissu oli täynnä tärkeitä kohtaamisia ja jälleennäkemisiä.

HesaCup

Finntriathlon Joroinen

Hellekelin treenit

Ja vielä yksi purjehdusreissu

Pohjois-Karjalan reissu

Ja näiden lisäksi hetket äänikirjojen parissa, ystävien kanssa vietetyt lämpimät kesäillat, keskustelut, yksin valvotut yöt, lasten kanssa vietetyt päivät, siskon miehen valmistama illallinen, sohvalla lötköttely ja tv-sarjojen katselu.

Ihana kesä, vai mitä?

  • LiisaLauris

    Totta. Sitten kun vielä kertoisit, millä ihmeellä tuo kaikki on rahoitettu, niin voisi itsekin harkita 😀 Opiskelijana vieläpä ja noin paljon reissaamista kuitenkin. Tuskin blogista saaduilla tuloilla kuitenkaan?

    August 10, 2018 at 10:45 pm Reply
  • Jade

    Hei! Toivoisin monta retkeilypostausta syksyn reissulta 🙂 Voisitko myös kirjoittaa, miten huollatte retkeilyvarusteitanne: kenkiä, telttaa, makuupusseja jne. Onko erityisiä vinkkejä?

    August 12, 2018 at 8:54 pm Reply

Leave a Comment