#elinajarami

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hääloma oli loma sanan kaikissa merkityksissä. Söimme kyllästymiseen saakka all inclusiven mättöjä, luimme kaikki mukana olleet kirjat ja rentouduimme aivan viimeisen päälle. Yhtenä päivänä kävimme delfiinisafarilla. Mä pakotin Ramin sinne mun kanssa. 😀 Hän ei oikein perustanut risteilystä, mutta mä rakastin joka hetkeä merellä ja hihkuin kuin pikkulapsi nähdessäni delfiinejä. Lomalla uni tuli joka ilta vähän kymmenen jälkeen ja silmät aukesivat ensimmäisiin auringon punaisiin säteisiin, jotka vuoriston takaa nousi.

Olipa se ihanaa, mutta ihanaa on olla taas arjessa kiinni. Ensimmäinen treeni loman jälkeen oli silkkaa nautintoa (ja vähän tuskaakin). Loma teki tehtävänsä. Akut on täynnä ja mieli virkeä.

Ps. Gran Canarian Puerto Rico oli oikein kiva paikka turistirysäksi. 🙂
Pps. Otsikon hashtagilla Instagramista löytyy meidän hää- ja häämatkakuvia

2 thoughts on “#elinajarami”

  1. Moikka! Ja onneksi olkoon, naimisissa on ihanaa. 😉 Mua kiinnostaisi, että missä hotellissa olitte lomallanne? Meidän oli tarkoitus lähteä kaukomailla häämatkalle muutaman viikon päästä, mutta nyt joudutaankin siirtämään tuota matkaa. Haluttaisiin kuitenkin lähteä edes hetkeksi lämpöön hengähtämään, ja teidän lomakuvia katsoessa alkoi mieleni tehdä Puerto Ricoon.

    1. Moi Viivi! 🙂 Puerto Rico oli oikein kiva paikka. Majoituimme Servatur Puerto Azul -hotellissa, joka oli ihan ookoo, muttei mikään kovin ihmeellinen. Ihan riittävä kuitenkin meidän tarpeisiin. Ruoka oli ihan syötävää, mutta sekään ei mitenkään säväyttänyt.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *