Aamutreenit kirkonportailla

Keskiviikkoaamuna kävin Under Armourin uuden kenkämalliston lanseeraustilaisuudessa Mikonkadun Intersportissa. Kutsussa luki, että he lanseeraavat uuden juoksukenkämalliston Gemini 2:n. En ollut tiennyt, että Under Armour valmistaa lainkaan juoksukenkiä, joten halusin mennä katsomaan minkälaisista kengistä on kyse.

Tunsin itseni aluksi hieman eksyneeksi siellä bloggaajastarbojen seassa, mutta ihmisiä me kaikki ollaan ja kaikki osoittautuivat oikein mukaviksi, niin heittäydyin täysillä mukaan. Oli tosi mukavaa! Oona Tolppanen veti meille Senaatintorilla tosi hyvät treenit. Lämmittelyn jälkeen tehtiin erilaisia koordinaatioharjoituksia, joita esimerkiksi futaajat tekevät lämmittelyinä. Sen jälkeen pompittiin kirkonportaita ylös eri tavoin. Lopuksi vielä pelattiin ultimatea. Olen aina julistanut vihaavani joukkuepelejä, mutta ultimate oli tosi hauskaa! Jenkkifudis on muutenkin ainoa pallo, jota osaan edes jotenkin hallita. Jenkkifudista tuli nuoruusvuosina heiteltyä rannalla. Pojat opettivat mulle silloin, miten sitä käsitellään.

Pelatessa nauru raikasi ja meininki oli terveellä tavalla kilpailuhenkistä. Kannattaa pelata ja leikkiä aikuisenakin, tekee tosi hyvää! Ei tarvitse edes kummemmin osata, kunhan vähän liikuskelee ja pitää hauskaa!

Treenin jälkeen saimme vielä Storyn superherkullisia eväitä Polhemin toimistolla. Nam.

Kengät tuntuivat aluksi jännän keikkuvilta, josta johtuen ensituntuma kenkiin oli rullaava. Gemini 2 tuntuu jalkaan tosi kevyeltä ja väljältäkin, kun vedin nuo addun ultra boostien jälkeen jalkaan. Pystyn kommentoimaan kenkiä paremmin vasta juostuani niillä muutaman kunnollisen lenkin. Tosin koko sen tunnin hippaamisen jälkeen en ollut ajatellut kenkiä ollenkaan, joten jos kengät olisivat huonot, kyllä jalat olisivat siitä heti ilmoittaneet. Mageet nuo ainakin on! Ja droppi 8 mm, jos jotakin muutakin tällainen tieto kiinnostaa.

Kuvat: Julius Konttinen

3 thoughts on “Aamutreenit kirkonportailla”

  1. Voi toi on niin totta, että aikuistenkin täytyisi muistaa leikkiä ja heittäytyä välillä eikä aina ottaa elämää niin vakavasti! 😉
    Ihanan pirtsakoilta näytätte kaikki kuvissa ja voi hitto mikä hinku iskee hankkia vähän värikkäämpää asua kevätlenkkejä ajatellen.. Toistaiseksi pitää nyt pysytellä rauhassa vatsataudin ja pienen polvimurtuman kanssa, mutta suunnittelu on jo puoli työtä 😉
    Ehdin btw ennen polvitapaturmaa hankkia ZeroPointin kompressiopökät, joista kyselin sulta aiemmin ja voi hitto mitkä pöksyt! Ihan ässät ja ehdottomasti parhaat kompr.housut joita olen kokeillut 🙂

  2. Näyttääpäs kivalta! Itse käyn lapseni kanssa pelailemassa välillä jalkapalloa ja koripalloa (ihan kentälläkin) ja huisin hauskaa, odotan oikein että tuo lapsi vielä kasvaa! Mutta kyllä 3-vuotiaankin kanssa voi “pelata” koripalloa kun itse juoksee päädystä toiseen pompotellen, yrittäen päädyssä koria ja lapsi juoksee perässä yrittäen ottaa palloa haltuunsa. 😉

    1. Hyvä Päivi! Just noin! Lasten kanssa touhuaminen on ihan parasta ja parasta se on nimenomaan niin, että itsekin heittäytyy lapsenomaisella innolla mukaan. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *