Perjantai-illan huumaa

Eilen illalla pääsin pitkästä aikaa salille. Pyysin seurakseni ystäväni Marun. Saimme treenata ihan rauhassa. Muilla oli ilmeisesti perjantai-iltana yhdeksän aikaan muutakin tekemistä.

Nöyryytettiin rautaa ihan urakalla. 😀 Tai siis itseämme, mitä nyt kuviin on uskominen. Ei jaksa ottaa niin kovin tosissaan, vaikka olishan se kiva olla taas yhtä vahva kuin vaikka viime talvena. Ei nouse enää lähimainkaan samat painot kuin silloin. Juoksut on verottanut lihaskuntoa, eikä salimotivaatiokaan ole ollut enää samaa tasoa.

Jumppailtiin koko kropan liikkeet läpi ja sitten taas vähän kokeiltiin erilaisia liikkeitä ja hölmöiltiin. Ei huono perjantai-illan aktiviteetti. Sitten loppulämpö pyöräillen kotiin.

4 thoughts on “Perjantai-illan huumaa”

 1. Moi Elina! Kiitos sulle sun blogista. Mä niin tykkään siitä, olet mun inspiraation ja motivaation ja positiivisuuden ja aitouden lähde 🙂 Ihania kuvia ja asioita liikunnan lisäksi laidasta toiseen. Ja teillä on maailman kaunein perhe <3

 2. Hei!
  Sun blogi on ihan mahtava! 🙂 Itekkin harrastan salia ja juokseminen on elämä, joten aiheetkin kiinnostaa.
  Aattelin että jos osaisit tähän vastata kokemuksen pohjalta, kun en muualtakaan tietoa löytänyt. Eli mulla on ollut nyt n. 6kk Polarin FT60 sykemittari. Hintaluokka oli jtn. n. 140€. Aika perus mittari ja oon tykännytkin siitä, hoitaa tehtävänsä hyvin. Mutta tänään lähtiessäni juoksemaan aloin laittamaan sitä valmiiksi ja katsoin samalla yhteenvedon viime viikon treeneistä. Sykemittari kuitenkin käski pitämään palautumisviikon. Pitäisikö tämä ottaa ihan totena ja pitää palautumisviikko vai voiko sykemittari “tietää” noin tarkkaan? Viime viikko ei ainakaan ollut kovin rankka: pari lenkkiä ja salia sekä lisäksi vähän matalasykkeistä liikuntaa. Tietysti aikaisemmatkin viikot vaikuttaa. Sen verran kyllä halutti juoksemaan että kävinkin. Mutta onko sulla käyny tällalailla ja miten oot toiminut? Mietin vaan että kannattaako sykemittariinkaan luottaa ihan täysin, koska olo tuntuu ainakin ihan hyvältä? 😀

  1. Voi vitsi kun piti vastata tähän(kin) kommenttiin heti tuoreeltaan. Sori kun tulee näin viiveellä…

   Mä en aina tottele mun mittaria palautumisasjoissa. Olo kertoo tosi paljon ja yritän tehdä rasitustasoltaan vaihtelevia treenejä. Välillä juoksen kovaa, treenaan salilla tosi kovaa ja sit vastapainona hölkkäilen rennosti tai pyöräilen kevyesti. En lähtisi orjailemaan mittaria, vaikka toki ne on aika älykkäitä ja antaa hyvää suuntaa.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *