to top

Pökkelöjaloilla intervalleja

Tuhannet kiitokset ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Olen saanut kommenteistanne monet hymyt. Sydäntä lämmittää. Tämä tavallinen työssäkäyvä äiti on suorittanut arkea sen verran ahkerasti, että en ole saanut revittyä itseäni koneen ääreen.

Eilen kävin Vauhtisammakon juoksukoulun treeneissä. Nuo treenit olivat minulle ensimmäiset tuon jengin porukkatreenit. Vitsit miten paljon jengiä ja kuinka hyväkuntoista porukkaa! Meininki oli tosi hyvä. Aluksi harjoiteltiin tekniikkaa, jonka jälkeen päästiin repimään parit intervallivedot. Porukan paine tekee kyllä ihmeitä. Siellä mäkin pökkelöjaloilla töpöttelin menemään muiden mukana. Treenin sykehuippu oli 178! Tästä tulee vielä hauskaa.

Tänään jaloissa on ihan oikeasti varpaista lonkkiin ja pakaroihin asti melkoinen jumi. Milloinkahan sitä ehtisi hierojalle? Tänään olen vain pyöräillyt kevyesti. Jos samaa jatkaisi huomennakin ja viikonloppuna juoksisi taas vähän. Olisikohan sitten palautunut Ruska BootCampista? Sellaisia hullujakin olen tässä bootcampin jälkitunnelmissa miettinyt, että sitähän voisi vaikka avantouintia harkita.

Ps. Uusi juoksukouluvideo katseltavissa Sykesportin sivuilta. Videoissa mun kanssa juoksenteleva Harri aloitti videoblogin, kannattaa pistää seurantaan. Äijät oli käynyt maanantaina vetämässä cooperin. Mun pitäisi kanssa kokeilla. En ole juossut cooperia sitten kouluaikojen.

 • Saara

  Olihan mainiot treenit! Kiitos vielä todella innostavasta blogista! Tätä kautta minäkin päädyin sammakoihin 🙂 Aurinkoisia syyspäiviä!

  October 2, 2014 at 11:04 am Reply
 • Hanna

  Vauhtisammakoilla on kyllä tehokkaat treenit ja hyvä kuntoiltua porukkaa. Avantouintia olen itsekin harkinnut. Aina on jäänyt harkinnan asteelle. Ehkä tänä vuonna…

  October 2, 2014 at 9:59 pm Reply
 • Juokseva Hartsa

  Mä voin lähteä kirittämään!!

  October 4, 2014 at 12:09 am Reply

Leave a Comment