Vastatuulta

Olen ylitöissä. Pyöräilin aamulla tänne sellaisessa vastatuulessa, että pyörä meinasi pysähtyä tuulenpuuskissa. Vastatuuli kuvaa tämänhetkistä elämäntilannettani. Tuuli pakottaa pysähtymään ja ajattelemaan. Edessä on vuori, joka pitää kiivetä ylös. Nyt pitää katsoa peiliin ja peruutuspeiliin. Katsoa itseään silmiin ja löytää se, kuka sieltä peilistä katsoo.

2 Replies to “Vastatuulta”

  1. Toivon,että tuuli kääntyy pian myötäiseksi,asiat selkenevät.Kiitän tässä taas teitä kaikkia ihania,inspiroivia bloggareita ajatuksista,uuden siemenistä(Katrille tuplakiitos).Siteeraan sinullekin joogagurun viisautta”A principle in life to remember is to travel light.You are travelling all the time.Travel light,live light,spread the light,be the light”-Yogi Bhajan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *