Lasten vaatekriiseilyä

Aamulla oli lasten kanssa jälleen kinaa vaatevalinnoista. Esikoinen olisi halunnut laittaa hellemekon, kun mittari näytti kahdeksaa lämpöastetta. Yllätten en suostunut. Sitten hän ehdotti, että laittaisi vaaleanpuna-beigeruudulliset shortsit ja valko-vaaleanpunapallokuvioiset sukkahousut shortsien alle. Siinä vaiheessa aloin olla epätoivoinen, kun vaatekriiseily tarttui keskimmäiseenkin. Luovutin. Pukekaa mitä tahdotte, kunhan on riittävän lämpimästi päällä. Esikoisesta en napannut kuvaa, mutta tässä kaksi nuorempaa sirkuspelleä päiväkodin vessan ovella.

Keskimmäisellä alla perhostoppi, liian pieni punainen pitkähihainen t-paita ja päällä pitsikuvioinen neuletakki ja shortsit! 😀 Keskimmäinen on parantumaton kerrospukeutuja. Kuopus on sentään jokseenkin järkevissä tamineissa.

Itse pukeuduin tänään ilman kriisejä. Jalassa lökö-chinot ja perus t-paita.

2 thoughts on “Lasten vaatekriiseilyä”

  1. Osaisinpa mäkin käyttää rannekoruja. En jotenkin osaa! Nahkaisia tuli hankittua jkv viime vuoden puolella, mutta renkaita en osaa käyttää – ne kun näyttäis niiiin kivoilta!

  2. Meillä jokapäiväinen vaatekriisi lasten kans näin kevään ja kesän korvalla. Kun kerran sai laittaa shortsit, ne pitäis saada laittaa JOKA päivä. Hirveä mekkala, kun pitäis kuitenkin katsoa sitä lämpömittariakin ja pukeutua sen mukaan.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *