Maastopyöräilyä pastellinsävyisessä illassa

Eilen oli kerrassaan upea ilta. Atte veti Evoken kutsumalle jengille maastopyöräilyn tekniikkatreenit Lauttasaaressa. En ollut Saariselän reissun jälkeen pyöräillyt poluilla ja sen kyllä huomasi. Ajamisesta puuttui varmuus. Onneksi porukka oli rento, kannustava ja mukava, eikä tarvinnut yhtään jännittää, vaikka olin huonompi kuin muut.

Tämän tapahtuman piti olla viime viikolla, mutta se peruttiin sateen vuoksi. Onneksi tapahtuma siirtyi, sillä eilen oli valehtelematta syksyn kaunein ilta.

Olipa mahtavat treenit! Harjoittelimme jyrkkään mäkeen ajoa, hätäjarruttamista ja siitä uudelleen kiihdyttämistä, pujottelua, track standia, alamäkiajoa ja rappusilla ajamista. Jälleen opin uutta ja oli kivaa pyöräillä porukalla. Näitä tapahtumia tulee mahdollisesti lisää, ilmoittelen niistä somessa. 🙂 Kannattaa uskaltaa mukaan, jos vain maastopyörä löytyy. Toivotaan, että kelit pysyy yhtä mahtavina pitkään!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *