40 minuutin tehokas hikijumppa

Rami tekee minulle aina pyynnöstä erilaisia treenejä. Eräänä viikonloppuna pyysin hauskan ja raskaan hikijumpan ja sellaisen todella sain. Tein treenin tyttäreni kanssa läpi. Puolessa välissä treeniä tuntui, että noutaja saapuu, mutta saimme tehtyä treenin loppuun asti. Treenin jälkeen olo oli ihan huikea!

Viime viikonloppuna kävimme Heidin kanssa kuvaamassa treenin liikkeet postausta varten. Minulla on aikomuksena haastaa myös Heidi tekemään tuo hikijumppa mun kanssa. Ajattelin kuvata Heidin tunnelmat treenistä talteen, kunhan kummankin perheessä pahimmat flunssat on sairastettu pois. Treenaamme Heidin kanssa eri tavalla, niin on kivaa vaihtelua tehdä välillä toisen treenejä. Niistä saa uutta ärsykettä omaan harjoitteluun.

Tuo hikijumppa oli sen verran hauska ja sopivalla tavalla haastava, että ajattelin laittaa treenin jakoon. Tässä se tulee.

40 minuuttia, 5 liikettä, 8 kierrosta

Treeni tehdään siten, että liike vaihtuu jokaisella alkavalla minuutilla. Jäljelle jäävät sekunnit levätään, mutta erillisiä lepominuutteja ei ole.

8 x boksihyppy

8 x rinnalleveto (ei kyykkyyn saakka), minä tein 30 kilolla. Liikkeen voi korvata myös maastavedolla

15 x wallball (kyykystä)

8 x leuanveto (minä käytän vastuskuminauhaa apuna)

10 x etunojapunnerrus (voi keventää laittamalla polvet maahan)

Tässä vielä hikijumppa videon muodossa.

Tule kertomaan miltä treeni tuntui! Jos 40 minuuttia tuntuu liian raskaalta, niin voit aloittaa vaikka tekemällä 20 minuuttia ja seuraavalla viikolla 30 ja sitä seuraavalla 40 minuuttia.

*Treenivaatteet saatu: Röhnisch (Röhnisch valmistaa treenivaatteet kierrätysmateriaaleista aina kun se on mahdollista ja ottaa huomioon ympäristöasiat)

Kuvat ja video: Heidi Tainio

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *