Minkälainen oletatte minun olevan?

Kysyin Instagramissa seuraajiltani olettamuksia minusta. On mielenkiintoista kuulla, minkälaisen mielikuva minusta on seuraajille muodostunut. Olen blogissa ja somessa aito oma itseni, vaikka en ihan kaikkea paljastakaan. Oli hauska huomata, kuinka oikeaan nämä olettamukset osuivat.

Impulsiivinen

Minä olen todella impulsiivinen. Innostun nopeasti ja lähden kaikkiin hauskalta kuulostaviin juttuihin välittömästi mukaan. Iän myötä olen oppinut harkitsevammaksi enkä lupaudu enää kaikkeen siltä istumalta, vaikka kuinka kuulostaisi kivalta, vaan mietin yön yli ja punnitsen plussat ja miinukset.

Hauska, hyvä huumorintaju

Olen ainakin omasta mielestäni tosi hauska. 😀 Omat jutut, parhaat jutut.

Herkkä

Tämän puolen tunnistin itsessäni vasta terapian jälkeen. Olin sitä ennen aina pyrkinyt kaikin tavoin tukahduttamaan herkkyyden, enkä koskaan näyttänyt tunteitani julkisesti. Nykyisin olen kaikilla tavoin tuntevampi ja nykyisin myönnän olevani herkkä.

Pohdiskeleva

Kyllä. Pohdiskelen kaikenlaisia asioita ja välillä vähän liikaakin.

Aito

Olen kyllä. En osaa olla muuta kuin oma itseni. Välillä toivoisin, että osaisin olla jotenkin vähemmän minä.

Välitön

Toivoisin ainakin olevani.

Kiltti

En ainakaan tietoisesti halua satuttaa ketään tai olla ilkeä, paremminkin haluaisin ymmärtää kaikkia ja olla avuksi.

Empaattinen

Joo, välillä liikaakin. Jään helposti murehtimaan toisten huolia.

Tunnollinen

Tämä varmaan riippuu asiasta. Teen kyllä sen mitä on sovittu ja teen niitä asioita, jotka koen hyödylliseksi. Muuten olen kyllä melko laiska ja siksi pyrin löytämään aina tehokkaimman mahdollisen tavan tehdä asioita, että pääsisi nopeasti taas laiskottelemaan.

Positiivinen

Olen kyllä, vaikka välillä erilaiset vastoinkäymiset ja elämän kolhut nostattaa pintaan ikäviä tuntemuksia. Pyrin löytämään asioista aina sen positiivisen puolen.

Reipas

Olen aikaansaava ja touhuan monenlaista, mutta samaan aikaan olen myös tosi laiska ja voisin istua tuntikausia sohvalla katsomassa hömppäohjelmia.

Yllytyshullu

Kyllä. 😀 Tämä liittyy tuohon impulsiivisuuteen. Kokeilen mielelläni kaikkea älytöntä ja haastan itseni kokeilemaan vaikkapa eri lajeja. Mä saan näistä kiksejä.

*

Mitä sinä oletat minusta? Kerro ihan rohkeasti. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *