Kauniit ja toimivat vastuulliset treenivaatteet

*Mainos: Weekendbee

Minulla on treenivaatteille liuta kriteerejä. Trikoiden täytyy näyttää hyvältä, tuntua hyvältä päällä ja pysyä paikoillaan kovassakin treenissä. Salitreeniin valitsen trikoot, joista ei näy läpi, vaikka kuinka kyykkäisi. Nykyisin yhdeksi tärkeäksi kriteeriksi on muodostunut myös vaatteen vastuullisuus ja eettisyys.

Pohdin nykyään entistä tarkemmin omaa rooliani vaikuttajana. Minulle on yhä tärkeämpää se, että teen yhteistyötä sellaisten toimijoiden kanssa, jotka jakavat kanssani samanlaiset arvot.

Meillä vaikuttajilla on suuri vaikutus muihin ihmisiin ja heidän ostopäätöksiin. Tiedostan tämän vallan ja sen myötä myös vastuun. Pyrin käyttämään valtaa todella harkiten. En halua johdatella ketään harhaan tai suositella tuotteita, jotka eivät anna rahalle vastinetta, ole aidosti hyviä, eivät kestä pitkään tai yritys ei välitä ympäristö- ja vastuullisuusasioista.

Minun työtäni on mainostaa erilaisia tuotteita, mutta toivoisin, että jokainen harkitsisi jokaista ostopäätöstään. Haluan kannustaa ostamaan vastuullisesti tuotettua ja kestävää kertakäyttöisen sijaan.

Weekendbee-urheiluvaatteet

Weekendbee on suomalaisen pariskunnan perustama yritys, joka myy vain vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ulkoiluun ja urheiluun. Yrityksen perustajat rakastavat ulkoilua ja luontoa samalla tavalla kuin minäkin. Weekendbee tarjoaa vastuullisia vaihtoehtoja meille luonnosta ja ympäristöstä välittäville. ❤️

Postauksen kuvissa minulla on päällä vastuulliset treenivaatteet: Népran trikoot ja PrAnan toppi. Nämä vaatteet täyttävät kaikki laatimani kriteerit treenivaatteille. Mielestäni vaatteet ovat vastuullisiksi vaatteiksi myös kohtuullisen hintaiset: trikoot maksavat 79 euroa ja toppi 46 euroa.

Saat 15 % alennusta Weekendbee-verkkokaupasta koodilla: ELINABEE. Koodi on voimassa marraskuun loppuun saakka.

Kuvat: Heidi Tainio
Kuvauspaikka: Esport Aalto

2 thoughts on “Kauniit ja toimivat vastuulliset treenivaatteet”

  1. Hienoa, että myös urheiluvaatteissa panostetaan vastuullisuuteen! Näyttävät todella hyvältä 🙂

    Saanko kysyä, mitä kokoa trikoosi ovat (sopivan koon valintaa varten)?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *