Ensimmäisestä arkiviikosta selvitty

Arki alkoi tällä viikolla. Se alkoikin sitten heti rytinällä. Olin kesäloman aikana sopinut ensimmäiselle arkiviikolle koulun lisäksi yhtä sun toista ja oli hiukan säätämistä, että sain kaiken onnistumaan. Yhden tapahtuman jouduin jättämään väliin, sillä unohdin aamulla pakata reppuuni kengät eikä maantieklossikengissä (lukkopolkimiin sopivat kengät) oikein viitsi klopsutella koulussa. Sipsuttelin sitten pokkana sukkasillani koko päivän.

Tänään olin Helsinki Marathonilla töissä 2XU:n standilla ja vielä pitäisi yhdet kuvat käsitellä, sitten olisi tämän viikon hommat tehty. Nyt on taas arkijuna kunnolla liikkeellä. Arjen iskeytyessä kasvoille olin suorastaan kauhusta jäykkänä, kun ihmettelin kalenterisotkua. Tuntui kuin olisin hypännyt liikkuvaan junaan. Hyvin selvisin kuitenkin!

Tällä viikolla en edes yrittänyt ympätä treenejä kalenteriin, vaan vasta tulevana maanantaina aloitan elämäni ensimmäisen nettivalmennuksen. Sain mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi Joosua Visurin laatimaan Limitless Mixed -valmennukseen, jossa on luvassa melko kokonaisvaltainen ja minulle sopiva treenipaketti. Tiedossa on sekä salitreenejä että kehonpainotreenejä ja näiden lisäksi on myös liikkuvuusharjoittelua sekä venyttelyä. Paketti sisältää myös ruokaohjeet. Odotan innolla ja erittäin motivoituneena.

En voi edelleenkään treenata mitään omaa lajia täysin tavoitteellisesti, niin tämä on varmasti hyvä ja monipuolinen tapa palata treenien pariin. Erityisen onnellinen olen siitä, että treeniohjelmaan on kirjattu myös venyttelyt ja liikkuvuusharjoitteet, nimittäin niistä usein tinkii ja se kyllä aina kostautuukin erilaisin vaivoin.

Huomenna teen valmennuksen lähtötasotestit ja aloitan kahdeksan viikon treenirupeaman. Mielenkiintoista nähdä minkälaisia tuloksia tällä valmennuksella saa aikaiseksi.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *