Elämän kontrasteja

Processed with VSCO with fn16 preset

Saavuin illalla nuorimman tyttäreni kanssa Kuusamoon. Lastenvaatemerkki Reima kutsui meidät tänne viikoksi juhlistamaan #millionhoursofjoy-kampanjan onnistumista. Olin kampanjan lanseeraamisessa mukana viime syksynä. Kampanjaan osallistuneet perheet saivat mahdollisuuden voittaa tämän reissun, jolla me nyt olemme mukana. Tälle reissulle pääsi noin 145 ihmistä ympäri maailman, minä ja kuopukseni olemme osa tätä porukkaa.

Reissun ohjelman nähtyämme kiljahtelimme ilosta ja pyrskähdimme nauruun, niin mielettömältä tällainen mahdollisuus tuntuu. Tämä voi olla yrityksen markkinointibudjetissa pieni juttu tai jollekin toiselle bloggarille reissu muiden joukossa, mutta meille tämä tuntuu tosi isolta jutulta.

Välillä musta tuntuu, että larppaan luksuselämää blogini ansiosta. Saan käydä kutsuvierastilaisuuksissa, hotellivierailuilla, saan ilmaiseksi kosmetiikkatuotteita ja treeni- ja retkeilyvarusteita. Tämä saattaa näyttää lukijalle/seuraajalle siltä, että elämä on helppoa ja kaikkea vain on. Todellisuutta on se, että kuukausibudjetti on tarkkaan laskettu eikä yhteenkään heräteostokseen ole varaa.

Olen aidosti kiitollinen kaikesta siitä mitä tämä blogi mulle ja meidän perheelle mahdollistaa. En tiedä onko ikä tehnyt minusta herkistelijän, vai elämän moukarointi tuonut perspektiiviä, mutta mä liikutuin lentokoneessa katsellessa uskomattoman upeaa auringonlaskua ja ajatellessa sitä, mikä seikkailu meillä on tyttären kanssa edessä Rukalla. Aika ihanaa on myös viettää yhden lapsen kanssa kahdenkeskistä aikaa.

Nyt unille ja huomenna kohti seikkailuja.

4 thoughts on “Elämän kontrasteja”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *