Ensimmäinen seikkailupäivä Rukalla

*Mainos: Reima tarjosi meille matkat ja aktiviteetit

Kaksi seikkailuntäyteistä päivää koettu Kuusamossa. Eilisen päivän jälkeen luxemurgilainen Kathrin kysyi meiltä koimmeko päivän aikana mitään uutta, koska olemme suomalaisia ja Suomessa kun olemme. Ai koimmeko? Päivä alkoi lasten moottorikelkkailulla ja napakelkkailulla, sen jälkeen siirryimme järvenjäälle pilkkimään. Teimme jääveistoksia ja potkukelkkailimme pitkin mäkiä ja lopuksi minäkin pääsin ajamaan ihan oikeaa moottorikelkkaa. Melkein kaikki oli meille uutta. Kaikki muu oli minulle uutta, paitsi potkukelkkailu ja lumiveistosten teko. Tyttäreni ei ollut aiemmin tainnut edes nähdä potkukelkkaa. Minun lapsuudessa potkukelkka oli talvisin ihan normaali kulkupeli vaikkapa koulumatkoille. Tässä ensimmäisen päivän tunnelmia kuvin.

Kuva: Harri Tarvainen

Kuva: Harri Tarvainen
Lounaan nautimme Iisakki Villagen kodan lämmössä.
Kuva: Harri Tarvainen
Kuva: Harri Tarvainen
Kuva: Harri Tarvainen
Kuva: Harri Tarvainen

Kirjoitan tämän päivän seikkailuista myöhemmin. Huomenna on laskettelupäivä! Päivitän instagramin storiesiin jatkuvasti tunnelmia paikan päältä, joten jos reissumeiningit kiinnostaa, niin kannattaa mennä sinne.

Nyt täällä on kaksi niin väsynyttä ja seikkailuista pökerryksissä olevaa tyyppiä, että pakko painaa pää tyynyyn.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *