Juoksukaverikirja

Bongasin tällaisen Takomorunnersin Juoksukaverikirjan Kaksi yhden hinnalla -blogista ja ajattelin tässä muun työläämmän sisällön odotellessa tekijää naputella tällaisen.

Ja kertoa teille uutisen, että blogini siirtyy toukokuussa Anna-lehden blogeihin! Olen tosi innoissani! Yritämme tehdä muutosta teille mahdollisimman helppoa, eli aluksi tämä vanha osoite ohjaa uuteen, mutta kannattaa jo aloittaa uuden osoitteen harjoitteleminen: www.anna.fi/endorfiinikoukussa. 


Kuka olet: Elina Hovinen
Missä päin vaikutat: Asun Espoossa
Mitä teet työksesi:  Markkinointia, viestintää, peeärrää, somea ja blogia.
Mitä harrastat: Juoksua, uintia, painonnostoa, pyöräilyä ja retkeilyä.
Lempiruokasi: Kunnon täyslihaburger on kyllä varmaan lemppari. Naapurin Funky Burgerin nimikkoburger on kyllä tosi hyvä!
Mitkä on lempilajisi: Juoksu, aina ykkönen.
Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: Haluaisin ajatella olevani cool ja nykyaikainen On Running.
Kerro lempparikisasi jos sellaisia on: Polkujuoksukisoista Bodom Trailista on jäänyt tosi hyvät muistot, katukisoista Helsinki City Runilta on jo niin monelta vuodelta hyvät kokemukset, että valitaan se.
Mikä on paras juoksutuloksesi: Maraton 3:45, puolikas 1:45, kymppi 45 min.
Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi: Mieleenpainuvin oli varmasti Vaarojen Maraton. Se oli kokemuksena aivan mieletön. Jos liikuntahetkeksi lasketaan myös viikon vaellus Käsivarren erämaassa, niin se menee kyllä ykköseksi. Pala mun sydämestä jäi sinne.
Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: Yllättäen juoksijana kestävyys on mun vahvuus. Mun kroppa herää vasta vähintään puolen tunnin jälkeen eikä menovesi lopu ihan äkkiä kropasta.
Entä heikkoutesi: Minulta puuttuu räjähtävyys ja hermotus esimerkiksi pikajuoksuun.
Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: Treenaisin enemmän, lukisin enemmän kirjoja, kirjoittaisin, valokuvaisin…
Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen: Haluaisin juosta tänä vuonna sekä puolimaratonin että maratonin uudet ennätykset.
Missä maassa haluaisit juosta: Kaikki käy, haasteet on mun juttu. 🙂
Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten: ISO E.

Haastan kaikki juoksevat blogia kirjoittavat lukijat. Käy linkittämässä omat vastaukset kommenttilaatikkoon, musta olis hauska lukea teidän vastauksia! 🙂

9 thoughts on “Juoksukaverikirja”

    1. Leipää mun maha kestää, mutta sipulit poimin pois. Usein hyvien burgereiden lihassa on valkosipulia ja sitten kärsitään. Harvoin näitä tulee vedettyä, joten silloin voikin vähän kärsiä. 😀 Muistaa taas, ettei kannata usein pelleillä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *