Bodom Trail lähestyy

Kauden ensimmäinen juoksukisa lähestyy ja mua vähän jänskättää. Torstaina on siis Bodom Trail. Olen tapahtumassa mukana monenlaisissa rooleissa ja saa nähdä miten itse juoksu menee. Menen tapahtumapaikalle jo kolme tuntia ennen starttia pystyttämään Evoken ja Suunnon esittelypisteitä. Kymmeneltä alkaa puolimaratonin lähdöt. Ampaisen töötistä matkaan Heidin ja siskoni kanssa. 🙂 Toivottavasti sää on yhtä upea kuin tänään.

En ole asettanut juoksun suhteen mitään ihmeellisiä tavoitteita, mutta eipä näillä lähtökohdilla oikein voikaan. Tänään kävin vähän herkistelemässä ja tuntui kyllä tosi hyvältä. Hölkkäsin vähän ja otin pari semikovaa vetoa ja venyttelin oikein urakalla. Olisi tehnyt mieli juosta lisää vetoja ja hölkätä pidempään, mutta ei, hyvä jättää tällainen fiilis, että ei malta odotaa pääsevänsä oikeasti juoksemaan.

En ole valmistautunut tähän juoksukisaan ehkä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta on tässä tullut kuitenkin treenattua ihan oikeasti ajatuksella. On kevennetty punttia, juostu lenkkiä, tehty aerobista, tehty vähän koordinaatiota, liikkuvuutta, venyteltu, vahvistettu keskivartaloa ja loikittu.

Seuraavana viikonloppuna olisi vielä HCR, jos innostun kokeilemaan millä tasolla kunto oikeasti on vähän paremmalla valmistautumisella.

2 thoughts on “Bodom Trail lähestyy”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *