#evokemorningworkout

Maanantaista on tullut mun lempipäivä. Olen nykyään maanantaisin tehokkaimmillani ja täynnä virtaa. Tämä johtunee siitä, että nykyään pyhitän viikonloput pitkälti rentoon oleiluun, lepäämiseen ja treenaan vain jos siltä tuntuu.

Viikkoa ei voisi aloittaa paremmin kuin treenaamalla kevyehkösti, siispä päätettiin Martinan kanssa järjestää Lavli Living Roomissa Evoken & Yvetten aamutapahtuma kehonpainotreenin merkeissä. Kutsuttiin paikalle hyviä tyyppejä ja Martina veti meille juuri sopivan herättelevän treenin.

Treenin jälkeen on aina se paras osuus, eli syöminen ja juoruilu. 🙂 Tarjolla oli tietysti Evokea, mutta myös Greenstreetin herkullisia raakakakkuja, mango-chiapuddingia ja vihersmoothieta.

Ei voisi maanantai enää paremmin alkaa! Sain treenistä niin paljon virtaa, että vieläkään ei ole iskenyt väsy, vaan touhut jatkuu vielä kotonakin.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *