Pienet ihanat asiat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marisssa kirjoitti viime viikolla postauksen arjen pienistä ihanista asioista. Minäkin halusin tehdä omani. Elämme arkea suurimman osan ajasta, enkä käsitä (enää) sitä ajattelutapaa, että suoritetaan arkea kyllästyneenä alta pois, jotta pääsisi nauttimaan elämästä. Odotetaan reissua, ylennystä, lasten kasvamista… Elämä on nyt. Pyrin ottamaan ilon irti elämästä nyt, tässä hetkessä. Lapseni kasvavat ihan hurjaa vauhtia. Kohta kukaan niistä ei tule aamulla ensimmäisenä antamaan minulla aamun pehmeää halausta, ei tule syliin ja vaadi iltaisin peittelyä.

Arjen parhaat

Keittiöstä löytyy joka aamu miehen minulle valmistama aamupala – kahvia ja herkkuvoileivät.

Lasten joka aamu antamat aamuhalit. Jos en ole ehtinyt vielä nousta sängystä ylös, saman peiton alle kömpii parhaimmillaan kolme aamunpehmoista tyttöä.

Uusien ennätyspainojen nostaminen. (Tätä ei ole tapahtunut kevään jälkeen.)

Välillä väsyneenä iltapuuhat tuntuvat aivan ylivoimaisilta eikä millään enää jaksaisi nousta sohvalta peittelemään tyttöjä. Aina ne sieltä sängyistään kuitenkin huutelevat minua peittelemään. Usein nämä hetket ovat kuitenkin niitä parhaita. Silloin on hetki aikaa jutella jokaisen kanssa kahdestaan ja jakaa päivän tärkeimmät hetket tai pyytää anteeksi päivän aikana ikävästi tehdyt asiat. Tässä vaiheessa päivää ei ole enää kiire mihinkään.

Se, kun kuulee vierestä: Hyvää yötä, rakas.

Mies, joka suunnittelee minulle käytännössä jokaisen treenin etukäteen toiveideni mukaisesti. En enää muista miten ennen suunnittelin omat treenini, kun tuntuu, etten nykyään osaa yhtään. 😀 

Kotitöiden työnjako. Inhoan ruoanlaittoa, mutta onneksi on mies, joka tykkää siitä. Minä puolestaan keskityn siivoamiseen ja pyykkihuoltoon.

Omat perheen sisäiset läpät, jotka naurattaa ihan hirveästi.

Yhdessä tehdyt reissut ja retket, jolloin ollaan offlinessa.

Juoksu silloin kun askel on kimmoisa ja tuntuu, että voisi juosta loputtomiin.

Puhdas koti kynttilänvalossa, kaikki työt tehty ja saa rojahtaa sohvalle.

Sykettä nostattava rääkkitreeni, jonka jälkeen ei meinaa jaksaa nousta salin lattialta ja raahautua pukuhuoneeseen. 

Onnistuminen työelämässä.

Työn, lasten, harrastusten, kotitöiden ja kaiken sen aikatauluttaminen niin, että ei ole koko ajan kamala kiire ja jyskyttävä pakokauhun tunne takaraivossa, että joku unohtui tai jotakin ei millään sittenkään ehdi.

Se, kun osaa sanoa ei projekteille tai tapahtumille, joihin ei halua käyttää kallisarvoista vapaa-aikaa.

6 thoughts on “Pienet ihanat asiat”

  1. ♥ Hienot asiat oot valinnut, noista se hyvä elämä juurikin koostuu.

    Mä tuun aina niin onnelliseksi, kun näen (luen) miten onnellinen olet! Niin ihanaa, että olette nyt siinä, missä olette.

  2. <3 Tää oli tosi ihana postaus! Ja niin totta, elämää eletään tässä ja nyt. Viime aikoina on ollut monia sellaisia tapahtumia, jotka ovat siitä muistuttaneet. Pitää elää hetkessä ja koittaa tehdä juurikin tästä hetkestä ja arjesta se paras mahdollinen. Mukavaa viikkoa koko teidän perheelle!

    1. Kiitos Karoliina! 🙂 Välillä on hyvä muistuttaa itseään juurikin näistä pienistä ihanista asioista. Meillä on asiat niin hyvin. <3 Esimerkiksi Elossa24h-sarjan katsominen sai asiat eri perspektiiviin.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *