Minibootcamp

Levin ihme Laura Peippo saapui Helsinkiin ja sovittiin hänen kanssaan treenitreffit. Laura on RuskaBootCampin henki ja sielu. Hän on mukana järjestämässä Leville Arctic Tough Vikingiä yhdessä Tough Vikingin äijien kanssa ja on kaikin puolin tosi inspiroiva ja valovoimainen tapaus. Tämän voimanaisen kanssa sitten ihan vapaaehtoisesti lähdin vetämään pikkupikku lauantaitreenit. Kuten tuossa aiemmin tunnustin, että meikäläisen kunto ei ole ihan sitä tasoa mitä on joskus ollut, niin hieman jänskätti. Onneksi Laura ei ollut kovin piiskaavaisella tuulella, enkä mäkään harmikseni keksinyt mitään kovin pahaa vastakidutusta hänen varalle, joten treenailtiin silleen semikovaa ja tehokkaasti.

Toivottavasti Vesa, Jammu tai Sami ei näe tätä kuvaa (lääkärit ja fyssari). 😀

Vedettiin liikepareina neljlä patteria liikkeitä ja mä hikoilin edellisenä päivänä vedettyä burgerateriaa kropasta ulos ja haisin turkkilaiselle miehelle. Ähistiin ja tsempattiin toisiamme ja häirittiin kanssatreenaajia pyytämällä ottamaan meistä kuvia. 😀

Kiitos Otolle kuvista ja anteeksi kun häiritsimme sun treeniä.

Vedettiin yhteensä 90 leukaa, käveltiin askelkyykkykävelyä, hypittiin aitojen yli tasajalkaa, käveltiin kyykkykävelyä, tehtiin thrustereita ja TRX-naruilla vatsoja, vuorikiipeilijöitä… Tänään kädet ei nouse ja pakarat on ihan sosetta. Ihanaa!

Treenin jälkeen Elixiasta pois lähtiessä Peipponen innostui nähdessään Salmisaaren kiipeilyareenan. Sinnehän piti sit heti päästä ja mehän mentiin. Vedettiin pahimpaan nälkään jotkut protskupatukat ja sit vielä viimeiset voimat niistämään käsistä sinne seinälle. Huh. Mä pelkään korkeita paikkoja, mut uskaltauduin kuitenkin niille aloittelijoille tarkoitetuille seinille, joissa on automaattinen varmistus. Olihan se kivaa ja rankkaa. Mulle ne helpoimmat radat tuntuivat vaikealta. Miten sitä pitkillä kynsillä saa edes niistä pienimmistä nyppylöistä kiinni? No ei mitenkään. Pelottavin osuus kiipeilyssä oli sieltä alas tiputtautuminen. Uskalsin kuitenkin.

Kiitos Lauralle treeneistä ja ihanan innostavasta seurasta! Nähdään toivottavasti pian taas. <3

Ps. Huomenna kirjoittelen joulukuntoon-projektista ja annan teille alekoodin ZeroPointin-nettikauppaan, että voitte ostella joululahjoiksi kompressiotuotteita.

4 thoughts on “Minibootcamp”

  1. Kivat treenit!. 🙂 Me tehdään pikajuoksutreeneissä noita aitahyppyjä jne ja ne on mun lemppareita. Yleistreeneissä kyykkykävelyjä jne ja musta on hauskaa, kun joillekin ne on tosi haastavia ja mulle ne on helppoja, mutt mä oonkin kyykkyapina. 😛
    Kiipeily olisi mullekin haastavaa korkeanpaikankammoisena, pakko testaa joskus uskaltaako ollenkaan. 😀

    1. Oli kyllä tosi kivat treenit! 🙂

      Veikkaan, että uskallat, koska mäkin uskalsin. Ne valjaat auttaa tosi paljon.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *