to top

Työmatkajuoksua

Nukahdin eilen kesken blogin päivittämisen. 😀 Se kertonee väsymyksen tilasta ja siitä kuinka oivalliseen saumaan taas viikonloppu tuli.

Nauroin tälle kuvaparille eilen ääneen. Aamulla niin turvonnut naama, että hyvä kun itsekään tunnistan itseäni. 😀 Mutta se on totuus, turha yrittää väittää muuta. Tuolta mä aamulla näytän. 😀 Ylempi kuva on siis otettu aamulla ja alempi illalla.

Tsemppasin eilen viikon viimeisen työpäivän kunniaksi ja heräsin vähän normaalia aiemmin. Evästin tytöt koulutielle ja kiskaisin itselleni lenkkarit jalkaan ja lähdin juoksemaan kohti työpaikkaa. Pitäisi juosta useammin töihin. Se oli ihanaa eikä niin raskasta kuin muistelin, tai ehkä mulla oli vain hyvä juoksupäivä. Ilmassa oli kostea ja tiivis verho, muttei kuitenkaan satanut. Juoksin hissukseen ja nautin siitä kun hiki oikein virtasi selkää pitkin. Syksyllä on miellyttävämpää juosta kuin pyöräillä. Juostessa kastuu vain hiestä, pyöräillessä kastuu enemmän, koska renkaat roiskuttaa sitä märkää rapaa ympäriinsä. Syksy on muutenkin parasta aikaa juosta. Ei ole liian kuuma eikä kylmä.


*Kengät saatu blogin kautta – Karhu Flow 3 Trainer

Illalla juoksin töistä takaisin kotiin. Työmatkajuoksu on kyllä tosi tehokas tapa päästä siirtymään työmoodista vapaa-aikaan. Kotiin päästyä ei ollut enää ainuttakaan työasiaa mielessä.


*Juoksuvaatteet saatu blogin kautta: trikoot 2XU ja takki Peak Performance

Illalla piti vain ponnistella tyttöjen kanssa karkkiostoksille ja loppuilta menikin ihanasti sohvalla katsellessa Vain elämää. Ihan paras tv-ohjelma! Yritin vielä kirjoitella blogia illalla, mutta olin nukahtanut läppäri sylissä, joten päivittäminen siirtyi tähän päivään… Onneksi tälle viikonlopulle ei ole mitään sovittua ohjelmaa. Me vain ollaan kotona ja rentoillaan. Ihan parasta minuuttiaikataulutetun viikon jälkeen.

Tapiola kuittaa. Pus.

 • Tintsa

  Hei,
  halusin vain kertoa miten paljon iloa blogisi minulle tuottaa. Mukavaa että postaat tiheästi. Mukavaa syksyn jatkoa!

  October 12, 2014 at 6:28 pm Reply
 • Sk

  Löysin vasta blogisi, mielenkiintoinen ja hyviä juoksuvinkkejä. 🙂
  Asut ilmeisesti jossain Tapiolassa? Tarvitsisin vinkkejä alueen kuntosaleista – itselläni on jäsenyys vain myfittiin.

  October 13, 2014 at 12:08 pm Reply
 • Laura

  Tapiolalaisille suosittelen todella lämpimästi Esportia (Koivu-Mankkaantiellä). Super hyvä sali! Ainoa miinus on lapsiparkin puuttuminen.

  October 17, 2014 at 6:40 pm Reply

Leave a Comment