Mums mums

Ja mässyn mässyn. Mässäilyputki jatkui luonnollisesti tänäänkin. Meillä oli vappupiknikillä ylitsepursuavat eväät, joita sitten mätin ilolla. Oli niin hyviä itsetehtyjä munkkeja, jotka pesi Arnoldsin vastaavat 6-0.

Ekaa kertaa ballerinat jalassa. Jee!

Haaveilin koko päivän juoksulenkistä ja pääsinkin vihdoinkin illalla yhdeksältä lähtemään lenkille. Oli aivan ihana juosta. Kulki niin ihanasti pitkästä aikaa, vaikka vasemman jalan penikka muistutteli alkumatkasta olemassaolostaan. Ilta oli kaunis ja tyyni. Haaveilen taas jopa kokonaisesta maratonista. Kestäisiköhän mun jalat sitä? Viimeksi en pyytänyt hierojaa katsomaan penikkojen tilannetta, mutta voisin varata uuden ajan ja pyhittää ajan ihan vain jaloille. On se juokseminen vaan ihanaa. Juoksu on ensimmäinen laji johon olen rakastunut ja kyllä se taitaa olla niin, että se on edelleen mulle se ykkönen. Kunpa vain paikat kestäisivät sitä paremmin juoksua.

Juoksu
Matka: 16,90 km
Kesto: 1 h 34 min
Km-aika: 5.34 min/km
Syke: keski – 148 bpm, max – 176 bpm
Kalorit: 789 kcal

3 thoughts on “Mums mums”

 1. Ite oon tällä hetkellä juoksupaussilla ku myöskin penikat vaivaa. Ja on yhtä tuskaa kun ei pääse juoksemaan 🙁

 2. Onnea hyvin kulkeneesta lenkistä! 🙂

  Juoksussa parasta on se kepeä kaikkivoipa fiilis, minkä ainakin ite saan silloin kun juoksu rullaa hyvin ja kivuttomasti. Tekee tällaiselle alakuloisuuteen taipuvalle luonteelle erityisen hyvää. Siihen fiilikseen jää koukkuun.

  Ottaa vaan niin sairaana päästä just kun ei paikat meinaa kestää juoksua. Vasen penikka vihottelee mulla jatkuvasti, ja tekee lenkeistä välillä ihan mahdottomia! Luin äsken muistaakseni hesarista penikkavaivoihin liittyvän artikkelin, siinä oli maininta hieronnasta, että se saattaa helposti vain pahentaa tilannetta. Mielenkiinnolla siis kuulen, miten sulla auttoi, jos saat käytyä hierojalla.

 3. Anu: Ikävää! 🙁 Toivottavasti saat jalat kuntoon ja pääset nauttimaan kesästä myös juosten. Kehoitan myös miettimään vaihtoehtoisia lajeja, ettei pää hajoa.

  Eve: Kiitos! Oli oikeasti niin ihanaa, että sen voimin jaksoin porskuttaa koko viikon. Siihen fiilikseen tosiaan jää koukkuun. Harmi vaan, ettei kaikki lenkit ole yhtä nautinnollisia.

  Mä luin vasta artikkelin penikkavaivoista ja sen hoidosta, jossa kerrottiin, että vaiva voi vaatia jopa leikkaushoidon ennen kuin se asettuu. Masentavaa. Katsotaan, miten mulle käy. Pyydän hierojaa olemaan varovainen. Kerron sitten miten kävi.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *