Joogan ihmeellinen vaikutus

Kaksi asiaa, joista tulee joka kerta hyvä olo: jooga ja luonto. Sitten kun nämä kaksi asiaa yhdistää, niin jo on täydellistä. Etsin sopivampaa sanaa, mutta kyllä, täydellistä se on.

Ystäväni Heidi on ohjannut kesätorstaisin joogaa Mellstenin rannalla Espoossa. Vasta nyt kesän viimeisellä joogakerralla ehdin mukaan.

Jooga on kyllä kumma laji, koska joka kerta joogatunnin loppurentoutuksessa liikutun. Joogatessa on kehossaan niin läsnä ja vaikka joogan aikana ei ajattele mitään, niin silti pääsee käsiksi itseensä syvällisemmin.

Joogaan ihan liian harvoin, oikeastaan vain satunnaisesti, vaikka tiedän kuinka hyvää se tekisi minulle. Pitäisikin löytää joku sopiva joogapaikka, jossa voisin ruveta käymään.  Jooga olisi loistavaa huoltavaa liikuntaa ja samalla se tuntuu helpottavan myös mielen solmuja.

Viime torstain joogan jälkeen olin tarmoa täynnä ja sain takaisin inspiraation kirjoittamiseen. Sain tuon päivän aikana enemmän aikaiseksi kuin monena muuna päivänä yhteensä: tein viikkosiivouksen, kävin lasten kanssa rannalla ja kaupassa, pyöräilin, laitoin ruokaa, pyykkäsin ja kävin vielä illan päälle suunnistamassa. Koko päivän oli niin hyvä fiilis! Väitän, että se on joogan ansiota.

Voisiko Heidi vetää enemmän joogatunteja? 😉 Heidin tunneilla on lempeä ja avoin tunnelma, se auttaa rentoutumaan ja tuntemaan olonsa hyväksi. Joogapaikan täytyy olla sellainen, jossa on itselleen mieluisa tunnelma, koska muuten siitä ei saa mitään irti.

Kiitos Heidille joogatunnista ja kuvista ❤️

*Vaatteet ja joogamatto saatu: Röhnisch

6 thoughts on “Joogan ihmeellinen vaikutus”

  1. Yogaia on ihan loistava sovellus. Tunteja on melko monipuolisesti eikä harjoittelu ole sidottu aikaan tai paikkaan. Aina ei ehdi tai huvita tehdä pitkää harjoitusta, joten on ihanaa kun valikoimissa on myös 10-20min harjoituksia. Uskon, että joogan ansiosta pystyn juoksemaan ilman jalkakipuja, jotka aikaisemmin estivät juoksuharrastuksen. Joogan myötä myös muu kehonhuolto on lisääntynyt kuin itsestään. Olo joogan jälkeen on tosiaan joka kerta ihana ja joogatauon kyllä tuntee kehossa!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *