Lomaltapaluu

Olin viikon ihanasti lomalla. Rentouduin ja latasin akkuja enkä stressannut mistään. Kertaakaan lomani aikana vatsani ei ollut kipeä, ei tullut ahdistavaa möykkyä vatsanpohjaan eikä ylimääräisiä sydämentykytyksiä stressistä. Loma ja lomalta palaaminen on usein juuri niitä hetkiä, jolloin on hyvä tarkastella omaa arkea vähän eri silmin.

Vaatteet: Rip Curl, saatu

Lomalta arkeen palaaminen tuntuu aina yhdenlaiselta shokilta. Kun lomalle laskeutuminen ei suju kuin kytkimestä painaen, niin lomalta arkeen syöksyminen tapahtuu kertarytinällä. Sähköpostilaatikko on ihan turvoksissa, päässä risteilee sekalainen määrä ajatuksia ja tekemättömien tehtävien lista tuntuu kohtuuttoman pitkältä. On mukava huomata, että töihin on kiva mennä ja oma työ tuntuu mielekkäältä. Ainoa asia mikä tällä hetkellä arjessa tuntuu vaikealta, on kalenterin hallinta.

Lomaa edeltävä arkirytmi oli tiivis ja luulin, että onnistun hyppäämään samaan rytmiin taas lennosta, mutta se tuntuu nyt vähän liian vauhdikkaalta. Aika ei tunnu riittävän kaikkeen ja tuntuu, etten meinaa tällä hetkellä suoriutua kaikesta. En haluaisi, että mikään osa-alue kärsii. Minun pitäisi jälleen pysähtyä kalenterini ääreen ja miettiä, miten voisin priorisoida paremmin. Oppia ikä kaikki.

2 Replies to “Lomaltapaluu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *