Huomenna!!!!!!!!!!

Voiko vielä perua?

Ai minkä? Huomisen Vaarojen maratonin. Mun maha on matkustamista ja nähtävästi vatsalleni sopimattomasta ruoasta sekaisin, ei mitenkään katastrofaalisesti, mutta ikävältä tuntuu tämä pinkeä pallo. Jännittää myös ihan kamalasti. En ole minkäänlaisessa kunnossa. Pakkasin tuossa juoksureppuun epämääräisen setin eväitä. On sipsiä, karjalanpiirakoita, banaania, kananmunia ja suklaapatukka. En tiedä olenko kokonaisen työpäivän pituisen ajan reitillä. Voi hyvin olla, jos juoksukunto ei kestä. Maisemia ei ainakaan voi moittia. Nyt vain nopeasti muutama kuva ja pikaisen saunan kautta pehkuihin odottamaan aikaista herätystä.

Täällä on myrsky ja sähköt katkeilee. Puolenyön aikaan piti olla 130 kilometrin kisan startti, mutta se peruttiin juurikin tuon myrskyn takia.

Sitten vielä viimeiseksi puhelin ja muut aparaatit lataukseen, öitä!

4 thoughts on “Huomenna!!!!!!!!!!”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *