Nanan treeneissä kylässä

Olin kaksi viikkoa sitten Nanan kanssa treenaamassa Lauttasaaren urheilupuiston kupeessa. Samalla kuvattiin uusi jakso #endorfiinikylässä-sarjaan. Nana pitää Super Fit Me -blogia ja on tosi taitava kehonpainotreeneissä ja akrobatiajutuissa. Treenit olivat vaellusviikon alla keskellä kaikkea muuta härdelliä, mutta Nana sai mun ajatukset hetkeksi kiireestä pois ja innostumaan jälleen ihan uudenlaisesta treenistä.

https://youtu.be/jiOlfSggU2A

Sain heti alkajaisiksi kokeilla muscle upia. Vähän kauhistutti, koska tiesin kuinka raskaasta liikkeestä on kyse, mutta lähdin rohkeasti yrittämään elämäni ensimmäisiä muscle upeja. Alun rimpuilun jälkeen sain kuin sainkin tehtyä YHDEN, tosin vastuskuminauhan avustamana, mutta silti. Olin tosi voitonriemuinen ja sain Nanaltakin kehut hyvästä yrityksestä! 😉

Kokeilin myös leuanvetoja tai chin upeja läpsäytyksillä. Nanan ensin näyttäessä liikettä olin aivan varma, etten tule pystymään siihen, mutta jotain tämän tyylistä sain kuitenkin aikaiseksi.

Treenit olivat tosi kivat ja lopuksi viimeistelimme treenin kurittamalla vähän jalkoja tekemällä pistoolikyykkyjä. Pitihän se Nanan perässä kiivetä tolpan päälle kokeilemaan.

Tämä on sellainen treenityyli ja muoto, jossa haluaisin kehittyä, mutta se vaatisi ihan kamalasti kärsivällisyyttä. Kärsivällisyys ei ehkä ole mua parhaiten kuvaava ominaisuus, mutta ehkäpä juuri siksi tätä voisi yrittää harjoitella enemmän. Haluaisin nimittäin ihan kauheasti osata kaikkea tämän tyylistä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *