Hyvän fiiliksen citytrail

Heippa!

Eilen oli sen verran huikea iltalenkki Intersportin ja Salomonin + Suunnon järjestämällä yhteislenkillä, että pakko tulla laittamaan tunnelmia kuvien muodossa. Eilinen oli aivan järjetöntä sinkoilua paikasta toiseen. Kivoja juttuja, kivoja ihmisiä, mutta kyllä se 13 tunnin päättömänä kanana sinkoilu rupeaa väsyttämään. Intersportille kävellessä jalkapohjat oli kipeät korkkareissa köpöttelystä ja väsytti, oli nälkä ja jano, mutta innostavat ihmiset ja mielettömän kaunis ilta sai hymyn huulille.


*


*


*

Lenkillä porukka jaettiin kahteen ryhmään – nopeat ja hitaammat. Mä jäin hitaampien ryhmään, jota veti Tuomas Sovijärvi. Pörrättiin aika lähellä keskustaa, pompittiin kiveltä toiselle, poikettiin pois kävelytieltä ja ihailtiin upeaa auringonlaskua. Kyllä se polkujuoksu näköjään onnistuu ihan keskustankin alueella kun käyttää vain mielikuvitusta.


*

Ai että muuten juoksu tuntui hyvältä eilen! Toivottavasti Vaarojen maraton menee yhtä kepeällä askeleella. 🙂 Toivottakaa mulle onnea! Huomenna aamulla lähtö kohti pelipaikkoja. Niin kiva lähteä!

*merkityt ottanut Tuomas Sovijärvi – Kiitos!

4 thoughts on “Hyvän fiiliksen citytrail”

  1. Tsemppiä! Itse olen menossa Vaaroille vain kisaturistiksi, mutta pääseepähän vähän fiilikseen ja viikonloppuretkelle 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *