Metsäretkellä

Laitan ajastuksella tulemaan eräretken aikana tämän postauksen parin viikon takaiselta metsäretkeltä. Kävimme tuolla reissulla Klassarinkierroksella, joka on Nuuksiota, mutta reitin alkupiste on Veikkolassa saakka. Nuuksio on ollut viime reissuilla vähän turhan paljon jengiä ja päätimme kokeilla uutta paikkaa. Klassarinkierros oli tosi ihana. Erilaista metsää ja varvikot oli täynnä mustikoita ja puolukoita – sekin kertoi, ettei siellä ole ihan hirveästi ihmisiä käynyt.

 

Tuollekin reissulle lapsia piti ihan tosissaan maanitella ja houkutella, mutta heti polulle päästyä ääni muuttui kellossa. Sama ilmiö on käynyt melkein joka kerta. Hirveän kitinän saattelemana ollaan lähdetty, mutta kuin taikaiskusta metsäpolun alussa äänensävy on muuttunut aivan toisenlaiseksi. Klassarinkierroksen neljään kilometrin rundiin saimme kulumaan kolme tuntia aikaa. Poimimme vatsamme täyteen marjoja ja ihmettelimme ihanaa luontoa. Ilma oli kostea ja tuoksuikin sellaiselle puhtaalle luonnolle.


Oli ihan kiva päästä metsään. 😀

Lisää Nuuksion reittejä täällä.

2 thoughts on “Metsäretkellä”

    1. Ollaan käyty tuolla reitillä vain tuon kerran. Siellä oli polkua, kalliota ja pitkospuita. En osaa sanoa pystyykö siellä kulkemaan talvella. Ehkäpä viimeistään kuukauden päästä pääsee menemään, kun lumet sulaa pois. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *