Vaellusvideo: Aittajärveltä Saariselälle

Varustelupostaus
1. Vaelluspäivän postaus: Suomujoen vartta etelään
2. Vaelluspäivän postaus: Suo siellä, vetelä täällä
3. Vaelluspäivän postaus: Vaaroilta tuntureille
4. vaelluspäivän postaus: Sataa sataa ja sitten paistaa
5. vaelluspäivän postaus: Eksymistä ja turnausväsymystä

Tässä on meidän viiden päivän vaellus tiivistettynä reiluun kymmeneen minuuttiin. Reissu oli mahtava, vaikka välillä koettiin turhauttaviakin hetkiä, kuten videolta ilmenee.  Ne kuuluvat kuitenkin asiaan ja fiilis oli silti koko ajan positiivinen. Toivottavasti teille välittyy videolta edes vähän se, kuinka hienoa on erämaassa vaeltaminen.

T. Rami

 

4 thoughts on “Vaellusvideo: Aittajärveltä Saariselälle”

  1. Kommentoinkin jo tuonne YouTube-kanavalle mutta ajattelin ettet ehkä seuraa sen kommentointia niin tiuhaan joten kommentoin saman myös tänne. Edessä meillä tänä vuonna elämän eka oikea vaellus sulan maan aikaan Lappiin saakka joten kiinnostaa millä teidän video on kuvattu? Onko GoPro, jos niin mikä malli? Ootko tykännyt ? Ainakin kuvan- ja äänenlaatu sekä vakaus vaikuttaa tosi hyvältä ? Kaikinpuolin kiva video, rento fiilis välittyy ?

    1. Moi Pia, kiitos kommentista! 🙂 Olen kuvannut videon Olympus E-PL7 -mikrojärkkärillä, jolla otan myös valokuvia. Ihan huippu monitoimikamera, jossa on myös kuvanvakaaja videokuvissa ihan huippu! Tykkään kamerasta tosi paljon ja oon ollut myös tyytyväinen kameran jälkeen niin kuvissa kuin videoissakin.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *