Swim & Run

Olin eilen SuuntoSalomon-juoksuporukan kanssa polkujuoksulenkillä. Ajelimme Nuuksioon poluille juoksemaan ja tiedossa oli myös lampien ylitystä uiden. Juoksimme rentoa vauhtia ensimmäisen lammen rantaan. Ilma oli täydellinen juoksuun – aurinkoinen ja lämmin. Lammen vesi oli lämmintä, mutta ensimmäinen vesistöylitys osoittautuikin haasteellisemmaksi kuin kukaan olisi osannut ajatella. Naureskelimme pelastusliiveissä juoksentelevalle Tiinalle, mutta kukaan ei tuon ensimmäisen lammen jälkeen enää nauranut. Lammen vesistö oli täynnä jotain vesikasvillisuutta emmekä päässeet muutamaa metriä pidemmälle ennen kuin osa jengistä jäi petollisesti kiinni vedenalaiseen kasvillisuuteen. Säikähdimme pahanpäiväisesti tajuttuamme, että siinä olisi voinut käydä huonosti, jos olisi ollut yksin liikkeellä. Käännyimme hyvin nopeasti takaisin ja muutimme reittisuunnitelmaa. Pelastusliivit tai jonkinlainen lautta on todella tarpeen, mikäli suunnittelet swim & run -lenkkiä tuntemattomiin lampiin. Seuraava lammen ylitys olikin paljon iisimpi, vesikin oli heti jo silmämääräisesti katsottuna kirkkaampi ja turvallisempi ylitykseen. Tuon ylityksen jälkeen loppumatka taittuikin sitten ihan vain juosten ja fiilistellen polkuja, ihania maisemia ja kesäiltaa. SuuntoSalomon-juoksutiimissä on ihan huikeeta porukkaa. En malta odottaa kisaviikonloppua Kolilla. Siitä tulee varmasti monella tapaa ikimuistoista.

Juoksukin taas sujui jotenkuten. Jalka kipeytyi lopussa vähän, mutta sainpahan taas pitkästä aikaa fiilistellä juoksua. On se vaan ihanaa! Juoksun jälkeen pääsimme vielä rantasaunaan saunomaan.

Ja arvatkaa mitä? Nyt tulee uutinen, nimittäin tänään se on julkista. Minusta tuli Suunnon Suomen ambassador. Olen niin iloinen ja ylpeä saadessani edustaa Suuntoa. Suunto on brändi, jonka takana seison sataprosenttisesti ja olen käyttänyt viimeiset kolme vuotta aktiivisesti Suunnon sykemittareita lähestulkoon päivittäin.

3 thoughts on “Swim & Run”

  1. No oonkin ihmetellyt miten sulla on noita suuntoja noin hemmetin monta, onnea vaan! Nyt sitten vaan hirmusia kuvapläjäyksiä oottelemaan. 😉

  2. Onneksi olkoon. Pitkälti sinun blogin ansiosta minäkin sain päähäni haluta suunnon sykemittarin. Sainkin sitten lahjaksi ambit3 sport -mallin ja nyt olen sitä muutaman kuukauden testaillut. Olisi mukava, jos tekisit postauksen suunnon monipuolisuudesta. Tuntuuu, että taidan ainakin itse käyttää sitä vähän puoliteholla vielä…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *