Behind the scenes

Mulla on kiva työ ja kiva työyhteisö. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja työnkuvakin elää jatkuvasti. Muutama viikko sitten eräänä kauniina kesäisenä aamuna aloitimme kuvaukset Vantaan peltojen keskellä, josta siirryimme metsän kautta urbaanimpaan ympäristöön. Tässä vähän tunnelmia kulisseista ja saatte nähdä myös lopputuloksen.

Tuo päivä kului kahden entisen hiihtäjän kanssa. Nuo samat jampat heittää täällä toimistolla tyhmää läppää. Samoissa tiloissa meillä on täällä myös toinen yritys. Välillä me Sykesporttilaiset ollaan kaikki trikoissa ja hikisinä myös toimistossa, joskus myös ihan tavallisissa kamoissa. Olen saanut osakseni kuittailua, siis silloin kun olen pukeutunut ja meikannut, että näytän välillä ihan ihmiseltä. 😀

Sykesportin puolella lisää juttuja ja videoita pyöräilystä. Tsekkaa!

https://youtu.be/bYVSQXsX14Q

 

2 Replies to “Behind the scenes”

  1. Hei, sori kommenttini ei liity postaukseen. Osaatko sanoa, mihin Sykesportin sivuilta on kadonnut kahdeksan viikon juoksiohjelma puolimaratonille? Olin menossa ohjelman puolivälissä, enkä ole tallentanut ohjelmaa mihinkään, katsoin aina sivuilta viikon ohjelman. Nyt en enää löydä sitä!

    Kiitos, jos ehdit vastata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *