Juoksukouluvideoita

Hellurei! Muistatteko, kun kesällä kirjoittelin Sykesportin kanssa yhteistyössä tehdystä videoprojektissta? Nyt niitä videoita on ruvennut tupsahtelemaan Sykesportin sivuille. Kyseessä oli siis Sykesportin, Vauhtisammakon ja 2XU:n kanssa tehty yhteistyöprojekti, jossa kuvattiin videolle juoksukoulun eri vaiheita. Mikko Liukka Vauhtisammakoista valmensi meitä ja veti meille melkoiset treenit, tai tarkemmin ottaen useammat treenit. Itse olin ennen kuvauksia ajatellut, että siellä me vähän näytellään juoksemista. Väärin luultu. Saatiin ihan tosissaan juosta. Mäkitreenivideo (tällä viikolla julkaistu) näyttää videolla harmillisen kevyeltä siihen verrattuna mitä tuskaa, maitohappoja ja oksunmakua se oli.

Ensimmäinen juoksukouluvideo: Tekniikka kuntoon valmentajan vinkeillä.
Toinen juoksukouluvideo: Tuskaisen tehokas ylämäkitreeni.
Jatkossa juoksukouluvideot löydät TÄMÄN linkin alta.

Voi vitsit mulla on ikävä just tuota fiilistä mikä tuosta viimeisestä kuvasta välittyy! Nyt viikon kestänyt epämääräinen flunssailu ja muu elämän myllerrys on saanut treenirytmit ihan sekaisin. Odotan taas säännöllistä treenirytmiä ja juoksunautintoa.

Kuinka moni on mukana Helsingissä aloittaneessa Vauhtisammakon juoksukoulussa? Huomenna olisi treenit. Saa nähdä saanko itseni aikataulutettua paikalle.

4 thoughts on “Juoksukouluvideoita”

 1. Mä oon mukana ja ai että oon innoissani! 😀 avausluennollakin oli hauska meininki ja eniten odotan sitä tekniikan hiomista, hikoilua, erilaisia treenejä ja kunnon nousua!
  Toivottavasti pääset tänään treeneihin! 🙂 tsemppiä sinulle kaikkeen, vaikuttaa siltä että sinulla on nyt vaikea tilanne elämässäsi :/ <3 Ihanalta ihmiseltä vaikutat!

  1. Jee, kivaa! 🙂 Mä pääsin nyt vasta näihin toisiin treeneihin. Yritin pälyillä olisiko joku katsonut sillä silmällä että tunnistaisi. Saa tulla sit moikkaamaan ja pitämään seuraa. Yksinhän mä siellä jolkottelen, kun ei ole ketään ns. kaveria mukana. 🙂

   Kiitos! <3 Elämäntilanne alkaa kirkastua. 🙂

 2. Hei!

  Katsoin tuon juoksutekniikka videon ja olen jo pitkään ihmetellyt, mitä tarkoittaa lantion pitäminen ylhäällä? 😀 Oon ehkä vähän tyhmä, mutta joka puolella siitä puhutaan mutta en vain tajua että miten ylhäällä? Pitääkö jotenkin pomppia korkeemmalle? 😀 Olen itsekin kova juoksemaan ja tekniikan hiominen kiinnostaisi. 🙂

  1. Se tarkoittaa kai sitä, ettei pylly lähde laahaamaan, vaan asento pysyy ryhdikkäänä ja painopiste hieman edessä. Sillä tavalla, että napa olisi tiukkana ja selkä ei saisi olla notkolla. Osasinko yhtään selittää?

   Tekniikan hiominen on loputon suo, tai siltä musta tuntuu. Mitä enemmän tietää, sitä vaikeammalta se tuntuu. Mutta tulee ihan sairaan hyvä fiilis kun huomaa kehittyneensä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *