to top

Vihdoinkin se alkoi – Vauhtisammakon juoksukoulu!

Eilen alkoi Vauhtisammakon Juoksukoulu Helsingissä. Perinteisen koulun tavoin tämäkin aloitettiin luennolla. 😀 Paikalla oli yksi auditoriollinen juoksuhulluja. Ilmapiiri rento ja mukava, joten luvassa on varmasti hauskoja treenejä. En malta odottaa ensimmäisiä juoksuharjoituksia. Vauhtisammakko on Turussa jo käsite ja näemmä se on kohta Helsingissäkin sitä, nimittäin syksyn juoksukoulut on myyty täyteen. Enää ei mahdu mukaan uusia juoksijoita, mutta lähiaikoina avataan ensi vuoden ilmoittautumiset. Mä ilmoittelen teille niistä sitten lähempänä.

Luennolla saimme kuulla teoriaa juoksutekniikasta, hyödyllistä tietoa varusteista, sykerajoista ja kilometrivauhdeista. Ensi viikolla on tiedossa tekniikkatreenejä! Mahtavaa!

Joku teistä lukijoista on ehkä ehtinyt miettiä mitä kävi maratonille? Se oli ja meni Tallinnassa, mutta mä pysyin täällä. Pikkuisen kirvellen seurasin Vauhtisammakon pikku-Annin suoritusta somen välityksellä. Huikeeta, Anni! Onnea vielä! Mä en siis juossut siellä. Tässä vielä vähän mietin, jos juoksisin tulevana viikonloppuna Espoon Rantamaratonin, mutta sitten iskikin semisti flunssa, joten en tiedä onnistuuko tämäkään suunnitelma. Juoksut eivät silti todellakaan lopu. Nyt naamariin Panadol Hottia, Bion Immun Restorea ja perus vitskut kans. Jospa olo talttuis näillä. Ensi viikon lopulla lähden lappiin Leville RuskaBootCampiin! En malta odottaa. Neljä päivää irti arjesta ja urheilua sieluni kyllyydestä. Voisko olla siistimpää! Tästä tulette kuulemaan! Blogissa on syksyn/talven mittaan luvassa muutakin uutta. Olen uusista kuvioista tosi innoissani.

Blogissa on nyt ollut hieman hiljaisempaa, mutta enköhän mä tästä arjen tasoittuessa pääse taas vauhtiin ja tekemään täysillä tätä mistä tykkään!

Ps. Vielä ehtii äänestää blogiani Sport & Wellness Blog Awardseissa. Olen ehdolla Sport-kategoriassa.

 • Tanja

  Kuulostaa kivalta toi juoksukoulu. Itekin haaveilen joskus pääseväni.

  Harmi, ettet päässyt juoksemaan Tallinnaan, mutta juoksuja onneksi tulee. Sulla on ilmeisesti jotain isoja juttuja elämässä menossa ja silloin ei auta kun priorisoida, niinku teitkin. 🙂 Toivottavasti arki tasoittuu pian, niin jää voimia muuhunkin kivaan 🙂
  Flunssaa pukkaa täälläkin, tää on mulle jo perinne, että Rantakymppi-viikolla olen kipeä. Saas nähdä juoksenko sunnuntaina. Tän päivän pitkis ainakin jää.

  Paranemisia ja kivaa bootcampiä 🙂

  September 17, 2014 at 12:34 pm Reply
 • Jaanaba

  Kävin äänestämässä ja kiitos kivasta blogista. Sun turinoita on mukava lukeaja noi Karhun juoksutossut on jotenkin mun makuun sopivat. Hienoimman näköiset Karhut tähän mennessä, sanoisin. =)

  September 17, 2014 at 12:37 pm Reply
 • Hanne

  No mä jo ajattelin että mitä on tapahtunut kun näin instasta surullisen kuvan ja ilmoituksen, ettet juoksekaan maratonia..tulitko kipeäksi vai mitä ihmettä?
  Hyvä kuitenkin että olet taas täällä eikä ole sattunut mitään.

  September 17, 2014 at 1:04 pm Reply
 • Juoksuttaa

  Moi! Tuo tekniikkatreenin sisältö kiinnostaisi. Minulla olisi juoksuasennossa ja askeltamisessa parannettavaa, joten olisi kiva kuulla millaisia treenejä teette.

  September 17, 2014 at 1:15 pm Reply
 • hemuli

  Miks Tallinna jäi siis väliin?

  September 17, 2014 at 3:56 pm Reply
 • Nina

  Toivoin pääseväni RuskaBootCampille mutta en saanut aikatauluja järjestettyä… Ehkä ensi keväänä… Toivottavasti saadaan blogista lukea monta postia campiltä!
  Kävin äänestämässä!

  September 17, 2014 at 4:10 pm Reply

Leave a Comment