#IAMPROGRESS

Tänään oli mahtava ja erilainen aamu. Herätys ja muu aamuhässäkkä kotona oli normaalia. Avaimet hukassa, “einäitävaatteita”-huutoa ja muuta, mutta kun lähdin kotoa, niin en mennytkään töihin, vaan meninkin Helsingin Tarmon nyrkkeilysalille, jossa oli Stadiumin järkkäämä pressitilaisuus. Tilaisuudessa lanseerattiin #IAMPROGRESS-treenikampanja, jonka tarkoitus on kuuden urheilullisen keulahahmon voimin innostaa ja motivoida ihmisiä liikkumaan. Kampanja julkistetaan ensi viikon torstaina, jolloin tärähtää telkkarin ja somen täydeltä lisäinfoa. Sillä välin painakaa tuo hashtag mieleen.

Takaisin aamuun. Astelin innostuneena Tarmon tiloihin, jossa oli vastassa iloinen porukka naisia nyrkkeilykehän sisällä siemailemassa smoothieitaan. Kehässä istui tumma nyrkkeilijäkaunotar, joka kertoi meille itsestään ja treenihistoriastaan. 

Rupatteluhetken jälkeen saimme omat treenikassit treenivaatteineen. Riemuiten säntäsimme (ainakin minä) pukuhuoneeseen kaivamaan kassin sisältöä ja vaihtamaan treenigearit päälle. Olin oman kassini sisältöön erittäin tyytyväinen. Sitten takaisin saliin valmiina aloittamaan treenit. Pakko myöntää, että vähän pelotti mitä edessä on, silti tietysti innokkaana vain hikoilemaan ja kokeilemaan uusia juttuja.

Meidät laittoi hikoilemaan yksi #IAMPROGRESS-kampanjan urheiluesikuvista Sonia Grönroos, juuri tuo edellä kuvailemani tumma nyrkkeilijäkaunotar. Mahtavan energinen ja inspiroiva persoona! Treeni oli täysin erilaista kuin normaali treenini, mutta tosi hauskaa. Oli hauska tehdä tavallaan vahingossa lihaskuntoa. Kiva tehdä jotain tuollaista, jossa lihaskunto tulee ihan huomaamatta. Yhtä lihasryhmää salilla vääntäessä sitä keskittyy vain siihen yhteen asiaan, mutta nyrkkeilyssä pitää huomioida samaan aikaan miljoona asiaa. Lisäksi hauskaa lajista teki se, ettei sitä tehdä yksin. Vaikka rakastan yksin urheilemista erityisesti luonnossa, niin tällainen vuorovaikutteinen liikunta sopii minunlaiselle sosiaaliselle ihmiselle vaihteluna tosi hyvin.

Treeniin kuului alkulämmittely, jonka jälkeen harjoittelimme lyöntejä muuta nyrkkeilytekniikkaa, pariharjoituksia, tehokas kuntopiiri, jonka jälkeen vielä muutamia lihaskuntoliikkeitä + loppuverryttelyt ja venytykset.

Lyöntiharjoitteissa sain parikseni ihanan FitFashion-blogikollegan Elisan. Siinä huitomisen tuoksinassa raapaisin Elisan käteen kunnon verinaarmut. Todisteet catfightista, hehe. Oikeasti vieläkin tekee pahaa, toisen ihoa mun kynsien alla. Auts.

Hei mä tykkään tästä!

Minä ja Sonia (ja mun uudet treenivaatteet <3)

Treenin jälkeen lähdettiin vielä Tokyo55:n syömään. Täytyy tunnustaa maalaisuuteni, mutta olisikohan tuo ollut kolmas kerta elämässäni kun syön sushia. Aiemmat kokemukset eivät ole säväyttäneet, mutta tänään pääsin sushitaivaaseen. En osaa tietenkään verrata Tokyo55:n ruokaa oikein mihinkään, mutta mä kyllä pidin tämänpäiväisestä lounaastani. Nam!

Kiitokset Stadiumille kivasta aamupäivästä! Ja kiitos muille bloggaajille, joihin sain tutustua.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *