Puolen tunnin jalkatreeni

Tänään mä onneton katsoin salin lapsiparkin aukioloajat väärin. Olin salilla 18.15 ja lapsiparkki meni kiinni jo klo 19, kun luulin, että se menee kiinni klo 19.30. Jätin lapset parkkiin ja säädin itseni treenikuntoon. Sali oli taas ihan ammuttu täyteen porukkaa. Syynä Grouponin liian halpa kuukauden kokeilusopimus ja tiistai. Tiistait on aina tosi ruuhkaisia. Mikä siinä onkin? Heilutin crossaria ja kyttäilin kyykkypaikkojen vapautumista. Heti, kun näytti vapautuvan, singahdin paikalle, mutta eei, siinä jatkettiinkin vielä. Tyydyin armopalaan: Smithiin. Tein siinä kyykyt, askelkyykyt, lantionnostot  (tää on niin hyvä liike) ja varpailleennousut, lopuksi tein vielä yhden jalan maastavedot käsipainojen kanssa. Siinä olikin ihan riittävästi. Heti kun sain treenini valmiiksi Elixian palosireenit rupesivat ujeltamaan korvia vihlovalla metelillä ja kohta tulikin kuulutus, että kaikkien tulee poistua salilta. Onneksi ehdin tehdä mun minitreenin ennen kuulutusta.

Taas mä katsoin kateellisena tyyppejä, jotka teki rinnallevetoja, tempaus & työntöjä, valakyykkyjä jne. Miksi mä en osaa? Pitäisi mennä työpaikan bunkkerisalille harjoittelemaan kaikessa rauhassa. Vai olisiko halukkaita opettajia?

Tänään alkoi todellinen arki, kun nämä kaksi sankaria lähtivät uusine reppuineen kouluun. Saattajia eivät huolineet. Isot!

Pientä eskarilaista vähän jännitti ensimmäinen eskaripäivä.

Ei tämä arki olekaan hullumpaa. Tosin lasten harrastukset eivät ole vielä alkaneet. Mä toivon, että ne pääsevät harrastusryhmiin. Olin aivan liian myöhään liikkeellä. Toivottavasti yleisurheilukoulu tai uimakoulu natsaa. Jos ei harrastusryhmiin mahdu, niin rupean itse käymään tyttöjen kanssa säännöllisesti uimassa, juoksemassa tai pyöräilemässä.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *