Normitreeni, vai oliko sittenkään

Eilen lähdin salille kahden entisen naapurin kanssa. Molemmat naiset ovat hauskoja ja puheliaita, joten luvassa oli ainakin hyvää läppää ja naurua. Naisia kuulemma jännitti miten mä aion niitä piiskuroida. 😀 Kyselin minkälaista treeniä saisi olla. Kuulemma sitä samaa mitä mä teen normaalisti, mutta koko kroppa kerralla treenattuna. Olin ajatellut jotain lempeämpää, mutta saamanne pitää, naiset! 😀 

Treenattiin niin ahkerasti, että kuvia otettiin vasta treenin lopuksi

Eikun löytyihän tällainen tärähtänyt otos treenin lomastakin

Meikä vääntää haukkaa – ei kipuu, ei hyötyy. Naa! Salil eka salil vika

Treenistä tuli aivan jäätävän pitkä, mutta olihan siinä lihasryhmiä kuritettavaksi. Kyykkyä, maastavetoa, penkkipunnerrusta, vatsoja, ylätaljaa, alatalja soutua, vatsoja, vatsoja, pystypunnerruksia, vipunostoja, sivuvatsoja, hauiksia, ojentajia ja yhden jalan kyykkyjä. Tähän sisältyi paljon hikeä, lattialla keräilyä, täriseviä käsiä, naurua, pelleilyä, kouristeleviä ja kipeitä kämmeniä ja lopuksi hyvä olo. Vai puhunko mä liikoja teidän puolesta, naiset?

Kesto: 1 h 41 min
Syke: keski – 117 bpm, max – 154 bpm
Kalorit: 480 kcal

Mulla oli tosi hauskaa. Mutta eikö yleensä hyvässä seurassa ole hauskaa? Toki jalat olisin saanut jättää tekemättä, mutta ehtii nuo tuosta vetreytyä vielä ennen lauantai-iltaa.

Huomenna on tosiaan luvassa värikuulasotaa ja firman kekkerit. Saa nähdä miten meikäläisen kontrolli pitää, koska lauantai on täynnä urheilullista ohjelmaa. Aika luottavaisia olette mun kunnon suhteen (viittaan edelliseen postaukseen), mutta hyvä niin. Antaa luottoa itsellekin. Muistakaa muuten osallitua tuohon Caseapp-arvontaan, mikäli mielit saada uniikit kännykän kuoret. Arvonta sulkeutuu huomenna vuorokauden vaihtuessa.

9 thoughts on “Normitreeni, vai oliko sittenkään”

 1. 😀
  Hauskaa oli ja tuntuu etenkin käsissä missä huutavin pula voimasta. Tehdään toki toistekin!
  …ja reiluuden vuoksi voitais mennä myös lattaritunnille vaikka alkuverryttelyksi ;D

 2. Huipputreenit!
  Iso kiitos, Elina!
  En tiennytkään että treenaaminen voi olla noin hauskaa.

  Pitää tosiaan ruveta ihan oikeasti käymään salilla ettei olis jälkikäteen noin pahoja lihastärinöitä ja sormikouristuksia.. hah.
  Nyt kun on treenistä kulunut jo 2 päivää, alkaa reidet tosissaan olemaan kipeät. Tuntee treenanneensa!

  Lisää näitä!
  Ja Tanja: aletaanhan juonia tänne Laaksolahden kentälle jotain raivo-rääkkäystä?

  Seikku

 3. Juu juu, raivo-rääkkäys ja julkinen nöyryytys, siellä kun on aina porukkaa 😀
  Pyydetään mukaan myös jotain meitä huonokuntoisempia, niin saataisiin vähän päteä? 😉

 4. Ihmetyttää: miten noissa kuvissa ei näy ketään muita? Onko siis olemassa saleja joissa olisi kokopäivätyöläisen aikataululla tilaa muulloinkin kuin aamulla n. 6.30-7,45.ja lomia edeltävinä pe iltoina?Eikä tarvi syrjäsilmällä kytätä laitteen vapautumista ja käydä sen kimppuun mahd. agressiivisesti, että potentiaaliset muut kyttääjät luovuttaa kisan het kalkkiviivoilla??? Ei nimittäin aina suunnitellut aamusalille lähdöt onnistu jos yöllä sattuu valvomaan tai nukkumaanmeno viivästyy.

  1. Me oltiin salilla aika myöhään, aloitettiin treenit vasta puoli 8. Oli siellä muitakin, mutta todellakin oli hiljaista. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin kytätä laitteiden vapautumista ja se, että joutuu suunnittelemaan treenin vauhdista uusiksi, koska suunniteltuihin laitteisiin ei pääse.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *