Sairaan hyvä treeni ja päättyvä loma

Eilen kävimme pitkästä aikaa koko perheen voimin salilla. Olin lähtiessä aivan tolkuttoman väsynyt, mutta salilla sytyin. Oi että! Yhtäkkiä oli ihan älyttömästi virtaa. Päätin niistää itseni ihan kuiviin ja niin todella tein. Treenasin vähän reilussa tunnissa koko kropan crossfit-tyyliin, eli ilman palautuksia. Tosin mun oli pakko palautella kahteen otteeseen noin minuutin verran. Hikoilin ja puhisin kuin äijä. Olin läpimärkä hiestä ja olo ihan kurko! Tuli niin hyvä fiilis, vaikka en mitään enkkareita tehnyt tai muutakaan. Fiilis oli vaan kohdallaan. Treenin jälkeen loppuilta meni ihan vain nollat taulussa jumittaessa.

Tänään ollaan vietetty koko perheen yhteistä lomapäivää. Uitu, otettu aurinkoa, käveleskelty Kaivarissa ja syöty jätskiä. Ihana päivä! Illalla kävin vielä tunnin verran pyöräilemässä. Nyt voin keskittyä vain Olympialaisten avajaisiin.

Sitä ennen kerron loput kuulumiset kuvin.

Tällainen tuli postissa. A-pu-a! Kolmen viikon päästä pitäis jaksaa. Mitenköhän taittuu, kun juoksut on jäänyt vähän turhan vähiin?

Eilen sain aamupalan sänkyyn ja lisäksi tämän pienimmän murun.

Päiväunille sain kaveriksi keskimmäisen.

Auringonottoa kolmanneksi viimeisenä lomapäivänä.

Tytöt katsovat benji-hyppyjä

Jäätelöä ympäri naamaa

Mun loma on ollut ihan huippu. Oon rentoutunut ihan kunnolla, tehnyt kaikkea kivaa yksin, perheenä ja lasten kanssa. Parasta lomassa on ollut se, että on ollut aikaa olla tyttöjen kanssa. Ihan rauhassa olla vaan, höpötellä, ihmetellä ja tehdä juttuja. Ei oikeasti yhtään harmita mennä maanantaina töihin.

Nyt keskityn kokonaan avajaisiin.

2 thoughts on “Sairaan hyvä treeni ja päättyvä loma”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *