Ei mikään ihan tavallinen vapaapäivä

Eilen ei todellakaan ollut mikään ihan tavallinen vapaapäivä. Nautin aamupäivällä rauhallisesta kodista, kuuntelin musiikkia ja järjestelin kämpän kuntoon. Sitten puin trikoot ja klossikengät ja lähdin pyöräilemään. Oli aivan ihana ilma. Pyöräilin 30 kilometriä ja nautin joka hetkestä. Tuo oli ensimmäinen pidempi treeni sen epäonnistuneen puolimaratonin jälkeen. Kotona tein vielä vähän lihaskuntotreeniä.

Sitten alkoikin olla kiire. Mihin? Puettiin juhlavaatteet päälle, letitin tyttöjen hiukset ja lähdettiin kohti maistraattia. Lapset olivat aivan ihmeissään ja kyselivät, että mitkä juhlat tänään on. Tyttöjen ilmeet olivat näkemisen arvoiset, kun sisko kertoi, että tulimme juhlimaan heidän häitä. Me menimme siis todistamaan isosiskon ja hänen miehensä avioitumista. Hirveän jännittävä uusi kokemus. Lapsetkin hykertelivät koko toimituksen ajan. Virallisen osuuden jälkeen käpyttelimme ravintolaan syömään. Söimme pitkän kaavan mukaan. Oli ihana olla yhdessä ja juhlistaa yhdessä. Meillä oli etuoikeus olla mukana juhlimassa tuota ainutlaatuista päivää.

Kippis!

 

30,14 km pyörälenkki
Matka: 30.14 km
Kesto: 1 h 22 min
Syke: keski – 140 bpm, max – 155 bpm
Kalorit: 678 kcal

 

Tämä päivä oli sitten taas ihan toisesta maailmasta. Aamu lähti periaatteessa ihan kivasti, mutta töihin päästyäni huomasin, että repussa ei ole rintsikoita! Sitten suihkun jälkeen huomaan, että pukuhuoneen pistorasioista ei tule virtaa, eli en voi kuivata hiuksiani. Yritin tsempata itseäni, mutta olo on tosi orpo ilman rintsikoita. Tein töitä puoli kymmeneen asti ja lähdin käymään pankissa tilittämässä esikoisen luokan syyskarnevaalirahat. Samalla reissulla kävin ostamassa rintsikat. Päivä meni tahmeillen kolmeen asti, jonka jälkeen piristyin. Pyysin miestä hakemaan tytöt, että saisin olla vähän myöhempään töissä. Halusin saada edes jotakin järkevää tehdyksi. Ilta sujui hullutellen koko perheen kesken. <3 

3 Replies to “Ei mikään ihan tavallinen vapaapäivä”

  1. Tanja: Joo, oli. Vaikka on sitä arkirakkautta meilläkin ilmassa. 🙂 Mä välitän onnittelut, ellei sisko niitä itse täältä bongaa.

  2. Nyt luin vähän taaksepäinkin, eli sulla oli myös pikkusiskon häät juuri! Onpas ollut vilkasta ja ihanaa 🙂 Terveiset täältä pyöräilyhullulta myös! Suosittelen kuitenkin nastarenkaita. Ostin muuten bikeplanetista syyskuussa goretex housut -40% oli silti kalliit. Valitettavasti luulen että tuo tarjous on jo loppu (samoin kuin tavaratkin??). Haltillakin on pyöräilyasuja, jotkut on kehunut niitäkin. Esim. budget sportissa saattaa olla. terv. ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *