Ryhtiliikettä

Niin kuin viime viikolla uhosin, että tällä viikolla palataan ruotuun, niin nyt mä sitten teen sitä kurinpalautusta. Kävin eilen miehen kanssa salilla. Olenkin ehtinyt tosissaan ikävöidä salitreeniä ja kunnon rääkkitreeniä. On ollut ikävä sitä oloa, kun treenin jälkeen on vaikeuksia kävellä salin portaita ylös pukuhuoneeseen ja lihakset tärisee. Oon tässä loman aikana tehnyt pelkästään aerobista treeniä ja oon huomannut pienentyneeni. Lihakset ovat vähän kutistuneet ja puntarista on hävinnyt pari kiloa. Näin nopeasti! Tietysti ruokahalukin on ollut pienempi, koska en ole treenannut kymmentä tuntia viikossa. Mietinkin, että muuttaisinko saliohjelman toistomäärää viidestätoista kahteenkymmeneen ja pudottaisin vähän painoja. Hmm. Kommentteja puolesta tai vastaan?

Eilen tein vielä 3 x 15 toistoilla ja samoilla painoilla kuin ennen salitaukoa. Lihakset vielä muistaa ja jaksaa. Vatsalihaksissa oli eniten vaikeuksia, jopa kyykyt meni ihan helposti.

Mulla on nyt ihan älytön treeni-into ja motivaatio. Haluaisin tänäänkin liikkua. Vaikka pyöräillä kevyt palauttava lenkki. Urheilu on ihanaa ja endorfiinit koukuttaa! Muutenkin on aika hyvä mieli koko elämästä. Syksyn tulo ei pelota, vaan pienesti odotan pimeneviä iltoja, että voin taas aloittaa neulomisen, polttaa kynttilöitä ja katsoa telkusta sarjoja. Ja tietysti nauttia ihanista juoksu- ja pyöräilykeleistä.

Salitreeni

Kesto: 1 h 16 min
Syke: keski – 124 bpm, max – 154 bpm
Kalorit: 484 kcal

2 thoughts on “Ryhtiliikettä”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *