Päivä ilman lapsia

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Itse en ole kauheasti pysähtynyt päivän sanoman äärelle, vaan olen nauttinut miehen kanssa vapaudesta. Lapset lähtivät aamulla mummin ja ukin kanssa loppuviikoksi mökille. Me miehen kanssa pakkasimme salikassit ja lähdimme Salmisaareen. Salilla oli jo valmiiksi miehen kaverit. Lämmittelyn jälkeen tungin itseni miesten seuraan. Kerrankin mulla oli siis treeniseuraa eikä tarvinnut miettiä mitä liikkeitä tehdään, tein vaan perässä + muutamat omat ekstraliikkeet, että pysyin koko ajan lämpimänä.

Treeniposse

Miehillä oli tänään treenivuorossa kädet, erityisesti olkapäät ja vatsat. Sehän sopi mulle, kun mulla on yläkropan kasvatus menossa. Pidettiin hooverkisa, tein oman enkkarin 3:30 min. Tein vielä poikien liikkeiden ulkopuolelta vähän kevyehköjä kyykkyjä ja maastavetoja + selkää ja haukkaria. Jätin sunnuntaille vielä rinnat, selkä ja ojentajat.

Treenin jälkeen lähdimme yhtä heppua lukuun ottamatta samalla possella syömään. Päätimme mennä vielä päivän päätteeksi katsomaan uusimman Bondin. Aivan huippukiva päivä, joka huipentuu vielä pieruverkkareissa Linnanjuhlien katselemiseen.

Huomenna on tiedossa toinen kiva päivä, kun vietämme töiden jälkeen miehen synttäreitä/pikkujouluja. Lauantaina haluaisin mennä Flamingoon käyttämään sinne saadun lahjakortin ja sunnuntaina käydä salilla ennen kun lapset tulevat takaisin kotiin. Omituista olla ihan kahdestaan kotona ja omituista, että voi koko päivän marhata kaupungilla vailla mitään velvollisuuksia. Tekee hyvää!

 

, Elina

 

Ps. Käykääpäs hakemassa uusin Evita, siellä on teille tutusta tyypistä juttu. 😉

4 thoughts on “Päivä ilman lapsia”

 1. Hei jes, mulle olikin justiinsa kolahtanut postista uusin lehti. 🙂

  Aika vakuuttavan näköinen treeniposse teillä, täytyy myöntää. Ei ehkä meikäläisen hauis pärjäis kisassa 😀

 2. Näiden kuluneiden kuuden lapsellisen vuoden aikana mulla on parhaillaan kolmas kerta menossa, jolloin olen kotona ilman muuta perhettä. Kun vielä joku päivä voisin olla ihan kaksistaan mieheni kanssa… No, sitä odotellessa 😉

  Nauttikaa täysin siemauksian!

 3. Hannele: Hehe, ei se hauiksen koko, vaan hyvä fiilis ja asenne. 🙂

  Suvii: Kiitos, ihan varmasti nautitaan! 🙂

  poppis: Kyllä se aika vielä sullakin koittaa, kun lapset kasvaa. Tästä osaa nyt niin paljon nauttia ja arvostaa vapaa-aikaa. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *