Vieroitusoireita

Arki rullailee tasaseen tahtiin. Treenit ovat nyt olleet tauolla tuon polven takia ja alkaa olla todellisia vieroitusoireita. Saa nähdä ehdinkö pääsiäisenäkään treenaamaan, koska olemme lähdössä Keski-Suomeen. Voisin lomalla varovaisesti kokeilla jonkinlaista treeniä. Olen mä nytkin tehnyt vatsalihaksia ja punnerruksia pyöräilyn päälle, mutta kaipaan niin paljon kunnon salitreeniä kyykkäyksineen. Pyöräilyä en haluaisi laittaa edes tauolle, koska se on niin ihanaa ja saan siitä niin paljon positiivista energiaa.

Eilen kauppareissulla mulla oli mukana tällainen höpöttelijä. Meidän 3,5-vuotias on aivan suloinen papupata. Juttua riittää aivan loputtomasti.

Esikoisella matikanläksyjenteko kesken. Kynät ovat “kymppipötköjä”, jotka auttavat hahmottamaan kymmenylityksen, apuna myös hamahelmet.

Mun aamupala tänään, jonka söin työpaikalla. Nautinto.

 

Tänään päivitin facebookiin, etten pystyi elämään päivääkään ilman musiikkia. Kuuntelen pyöräillessä/treenatessa musiikkia ja iso osa työpäivästä menee kuulokkeet korvilla. Tänään Basso-radiosta tuli ihanaa musiikkia. Välillä melkein harmittaa vastailla puhelimeen, jos on hyvä biisi kesken.

Mitä musiikki sinulle merkitsee? Milloin kuuntelet musiikkia? Minkälainen musiikki antaa voimia? Mikä on paras treenibiisi?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *