to top

Naks naks, sanoo polvi

Viikonloppu meni tosiaan ylitöitä tehdessä ja maanantai meni ihan vain toipuessa viikonlopun ylitöistä. Eilen väsytti niin paljon, ettei meinannut ajatus kulkea. Tänään on ollut huomattavasti mukavampi päivä ja työntekokin sujui normaaliin tapaan. Tänään olisi treenipäivä, mutta ei tuon polven kanssa voi salille mennä vieläkään. Kiukustuttavaa. Pyöräilykään ei tunnu enää kovin järkevältä, koska pyöräilyn jälkeen polveen sattuu vielä enemmän. Pitäisi varmaankin lääkäriaikaa varata. Polvi tuntuu tunnottomalta, se naksuu, siihen sattuu välillä levossa, välillä rasituksessa, kyykkäämistä on turha yrittääkään… Soitan ihan alkuun lääkärisiskolle konsultaatiopuhelun.

Mutta ei elämä ole pelkkää valivalia, vaan nyt nautitaan keväästä, lämpenevistä ilmoista, tulevasta pääsiäisvapaasta ja siitä, että pyöräillessä tarvii pukea päälleen vain trikoot ja hupparin!

Onni on syliin kömpivät lapset. Esikoinen ei enää juurikaan tule syliin, siksi pitää nauttia tästä, kun vielä on syliintulijoita. Kuvassa keskimmäinen murunen.

  • Suvi

    Voi harmi tuota sun polvea! 🙁 Toivottavasti lääkärikäynti auttaa.

    Ihana pusukuva 🙂

    April 19, 2011 at 8:26 pm Reply

Leave a Comment