Loma. Ai herkku!

Loma! Ai että tuntuukin lomalta! Aamulla heräsin siihen, että lapsille oli jo annettu aamupala ja ne etsivät ulkovaatteita, että pääsisivät ulos leikkimään. Ollaan täällä Jyväskylän pohjoispuolella maalla. Täällä on iso talo ja paljon pihaa. Lapset viihtyvät niin hyvin, että niitä näkee vain ruokapöydässä ja jos tarvitsevat lohdutusta.

Aamupalan jälkeen laitoin ruoan uuniin ja lähdin juoksemaan. Päätin kokeilla, miten polvet reagoivat varovaiseen juoksuun. Polvet tuntuivat vain hieman omituilta, mutta niihin ei sattunut yhtään. Lenkin jälkeenkään polvet eivät tunnu yhtään sen ihmeellisemmiltä kuin ennen lenkkiä. Tuskin näissä polvissa on siis mitään sen suurempaa. Oli ihana juosta maaseutumaisemissa. Näin varmaan viisi erilaista perhostakin juostessa. 

Nyt istun terassilla auringossa läppäri sylissä. On lämmin! Sisällä on vaihteeksi käynnissä NHL-turnaus, pojat grillaa, lapset juoksee ympäri pihaa ja mulle tuotiin tähän alkupalaa ruokaa odotellessa. Täällä on hieroja käymässä ja nyt on toinen potilas vuorossa. Pitäisikö minunkin mennä hierottavaksi? Mä niin nautin elostani täällä.

7,8 km juoksu
Kesto: 51 min
Syke: keski – 139 bpm, max – 157 bpm
Kalorit: 375 kcal

Ps. Nyt loppuu läppäristä akku. Lisään kuvat myöhemmin.

2 thoughts on “Loma. Ai herkku!”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *