Hiihtoloman miniretki

*Mainos: Jack Wolfskin & Scandinavian Outdoor
Postauksen lopussa arvonta.

Lapsilla ja minulla on ollut tällä viikolla hiihtoloma. Minulla tosin loma on tarkoittanut vain sitä, ettei ole tarvinnut mennä koululle. Halusin lomalla toteuttaa yhden yhteisen metsäretken tyttöjeni kanssa. Haaveissani oli kokonainen päivä vaikkapa Nuuksiossa, mutta sen järjestäminen ilman autoa olisi ollut melkoinen säätö, joten improvisoin hiukan.

Päätimme hyvissä ajoin, että keskiviikkoaamuna on se päivä, jolloin heti aamupalan jälkeen rupeamme tekemään lähtöä retkelle. Meidän porukalla lähdöt, oli ne sitten mihin tahansa, on aina melkoista sirkusta. Mitkään nopeat lähdöt ei tällä jengillä onnistu. Retkelle lähtöön vaaditaan aina huolellinen pakkauslista ja tarkkaa valvontaa. Nyt alan ymmärtää äitini ainaisia Excel-listoja kaikesta. 🙂

Heti aamulla silmät avattuani tirkistin ikkunaverhojen taakse ja hihkaisin onnesta. Jee, aurinko paistaa! Koko hiihtolomaviikko on hellinyt parhaimmilla talvisäillä.

Teltta: Jack Wolfskin Eclipse III *saatu

Keittelin kotona kuumat kaakaot termariin mukaan. Jokainen valitsi hartaudella itselleen sopivan termospullon. Pakkasin itselleni kahvinkeittoa varten retkikeittimen ja muut retkeilyvarusteet reppuun. Tällä kertaa vedin ässän hihasta ja otin myös korkkaamattoman telttamme mukaan, jonka kokosimme retkipaikalle tunnelmaa tuomaan. Teltan pystyttämisestä hangelle syttyi kipinä talviretkeilystä. Siis teltassa yöpymisestä talvella. Tämä täytyy vielä ehdottomasti toteuttaa. Hiihtovaellus on myös haaveilulistalla.

Rinkka: Jack Wolfskin Hobo King 85 *saatu

Kävelimme vain muutaman kilometrin päähän ihan tähän meidän kodin lähellä sijaitsevan saaren rantaan. Laitoimme teltan pystyyn ja matkalla änkyröineiden lasten äänet muuttuivat jälleen kerran kiukusta innostukseksi. Joka kerta tapahtuu sama juttu. Lähteminen on vaikeaa, mutta perillä on kivaa ja aika kuluu kuin siivillä. Siellä ne tytöt tekivät jäällä lumienkeleitä ja labyrintteja.

Reppu: Jack Wolfskin Earlham *saatu

Oli hauskaa retkeillä ihan tässä lähellä ja silti meillä kaikilla oli ihan aito retkeilytunnelma. Eihän retkeily vaadi kuin oikeanlaisen mielentilan.

***

Saan jälleen kerran arpoa teille ihan huippuhienon palkinnon, nimittäin 200 euron lahjakortin Scandinavian Outdooriin, jolla voi valita mieleisiäsi Jack Wolfskin -varusteita. Kannattaa käydä täällä tutustumassa valikoimaan. Siellä on nimittäin aika valtaisa määrä kaikkea. Olen itse nyt muutaman kuukauden ajan testannut heidän varusteita ja olen ollut tosi tyytyväinen. Mielestäni tuotteet ovat laadukkaita ja silti kohtuuhintaisia.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla postausta. Kerro kommentissasi mihin suuntaan haluaisit blogini kehittyvän. Minkälaiset jutut kiinnostaa, mitkä ei? Toivoisitko minulta jotakin uutta aluevaltausta? Heitä villeimmätkin toiveet kommenteissa! 🙂 Jätä kommentoidessasi sähköpostiosoite, josta tavoitan sinut, mikäli voitto osuu kohdalle. Arvonta on päättynyt, voitto osui tälle kommentille.

Ps. Kuvat minusta otti keskimmäinen tyttäreni, se sama tyttö, joka oli Hyvinkää-videolla eniten äänessä. 🙂 Taitava tyttö.

137 thoughts on “Hiihtoloman miniretki”

 1. Heippa! Tiedän että nyt kaipaisit kehitysvinkkejä ja ajatusta blogin suunnasta! Mutta, kun olen tykännyt tästä juuri tällaisena kuin se nyt on ???? oikeastaan kaikki aiheet ovat olleet hyviä, koska tykkään lukea sinun persoonallisuudellasi tehtyjä postauksia! Aitous välittyy, kiitos siitä ☺️

 2. Blogisi on kerta toisensa jälkeen mielenkiintoista luettavaa ja aitoa sellaista, kiitos siitä ???? Aiheet liikunnan, mielen ja kehon hyvinvoinnista kiinnosta. Mitä mieltä olet kuinka paljon nykypäivänä blogit vaikuttavat ihmisten elämään ja valintoihin niin hyvässä kuin pahassa?

 3. Mun lemppareita ovat ehdottomasti kaikki nämä retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen liittyvät postaukset. Näitä lisää!

 4. Hyvinkää-vlogi oli kiva! Kiinnostaisi nähdä vlogi tavallisesta päivästäsi. Olet luontevasti kameran edessä ja teillä on hyvä meininki! ❤️

 5. Treeni- ja ruokavinkit on aika nähty eli juurikin tämä “tavallinen arki” (mitä se kenellekin on), luonnossa liikkuminen ja rehellinen kuvaus elämästä on tämän blogin erottuva tekijä ainakin minulle. Näitä toivoisin jatkossakin.

 6. Mä tykkään lukea perheretkijuttuja. Niitä lisää! Sun tytöt vaikuttaa mahtavilta ja niin reippaita,, kiva
  saada sellaistakin näkökulmaa. Uutena voisi olla vaikka ruokapäiväkirjoja säännöllisemmin, ne kiinnostaa aina.

 7. Loistava tää blogi on ihan näinkin, kaikkine teksteineen jaksamisesta, urheiluun ja retkeilyyn. Ne kaikki on itseänikin lähimpänä.:) Mutta mitä lisää? Retkeilykamojen testausta, erit. talviretkeilyn ja vesistössä retkeilyn.

 8. Wau, mitä kuvia! 🙂

  Mua kiinnostaisi lukea blogista kaikkea ulkoiluun ja hyvinvointiin liittyviä asiaa. Jotenkin tuo aurinko saa mielen haluamaan ulos retkelle. Myös kaikki rehellinen pohdinta masennuksesta ja siitä toipumisesta kiinnostaa, koska liippaa henkilökohtaisesti läheltä.

 9. Lisää retkeilyyn liittyviä postauksia…varusteista ja vaatetuksesta testailua ja mahdollisesti joskus myös erilaisten vaellus- ja retkeilyyn liittyvien kohteiden esittelyä. 🙂

 10. Mielestäni blogisi on jo kehittynyt monipuolisempaan suuntaan aihepiirien kannalta. Ei pelkkää treeniä, vaan retkeilyä, elämää, arkea jne. Mutta aika paljon yhteistyöpostauksia on nykyään, ne kyllästyttää välillä yhtä paljon kuin telkkarin mainoskatkot. Toki sekin riippuu siitä, kiinnostaako aihe/tuote itseä… Mä tykkään itse seurata sua enemmän instassa kuin blogia. Jotenkin instassa on aidompi ja rennompi tunnelma kuvissa ja etenkin storiesien puolella, joten niitä höpöttelyjä ainakin jatka samaan malliin 🙂

 11. Pidän erityisesti tällaisista ulkoiluun, retkeilyyn yms. liittyvistä jutuista. Lisäksi tietysti rehelliset tuotevertailut on toisinaan kivoja. Myös jotenkin sellasen rehelliset arjen ja niihin liittyvän pohdinnan esittäminen tuo kivasti todellisuutta esiin.

 12. Ehdottomasti treeni juttuja. Kaikki hyvinvointiin mitenkään liittyvä kiinnostaa, sinulle (rakas) juoksu, kehonhuolto, liikkuvuus, voima, joku täysin uusi laji ehkäpä. Tuote postaukset kiinnostaa myös. Esim jotkin kengät, kompressio vaatteet, jokin käyttämäsi kosmetiikka, vaikka lukemasi hyvä kirja. Myös opintosi kiinnostavat, mikäli niitä haluat lukijoille enempää avata ☺️

 13. Mielestäni blogisi on monipuolinen ja aito. Jatka samaan malliin. Sporttijutut on kivoja, mutta tykkään myös syvällisemmästä puolesta.

 14. Blogisi on tällaisenaan hyvä, miellyttävää luettavaa ja mukavaa seurattavaa. Eniten pidän retkeilyyn ja ulkoiluun liittyvistä postauksista. Plussana myös lasten kanssa yhdessä luonnossa liikkuminen.

 15. Tykkään lukea urheiluun liittyviä juttuja mutta kaikkein eniten aitoa tekstiä. Toivonkin ettet muuta mihinkään suuntaan blogin tekstimaailmaa vaan kirjoitat juuri yhtä aitoa tekstiä kuin tähänkin saakka. Teksteissä saa olla yhteistyökumppaneita ym mainontaa mutta valitettavasti turhan moni blogi jää lukematta sillä ne ovat täynnä mainoksia ja tuotetestausta. Niistä paistaa läpi se että postauksesta saadaan palkkaa tai tuotteita ja ilman niitä.kirjoittaja ei käyttäisi tai kokeilisi tuotteita ns normaalissa elämässä.
  Tässä se mitä tulee ensimmäisenä mieleen:)

 16. Urheilupainotteiset jutut herättivät kiinnostukseni blogiasi kohtaan muutama vuosi sitten.
  Nyt olen pitänyt erityisesti luonto (erä)-aiheista, niitä toivoisin lisää, erityisesti vaellus kiinnostaa.

 17. Mä tykkään blogista just tällaisenakin. Kiva lukea arkisista asioista treeneistä, syömisistä, retkistä ym. myös yhteistyöpostaukset on ollut jees. Sulla on ollut selkeä linja kirjoitat, mistä tykkäät, toimii.

 18. Omat lempparipostaukset liittyvät yleensä ns. arkisiin elämysideoihin, jotka tuovat inspiraatiota oman arjen värittämiseen, syvällisempään itsetutkiskeluun, eli elämän hyvien ja huonojenkin aikojen käsittelyyn sekä niiden tuomiin oivalluksiin, tai yleisesti urheilun intoon ja myös niin samaistuttavaan murheiluun, eli mm. urheiluvammojen käsittelyyn ja niistä yli pääsemiseen.

  Blogiasi on ihana lukea, sillä teet jo nyt hyvin monipuolista ja inspiroivaa sisältöä 🙂

 19. Mielestäni blogi on aito, mukavan (sopivan) arkinen ja välillä ihanan “nyt kävi näin, hups” -tyylinen Elinan elämä/ajatus/haave/tavoite/voima blogi. Tykkään luontoon liittyvistä jutuista ja vinkeistä retkeilyyn. Melko hyvä näin (;

 20. Blogillasi on uskomaton kyky saada tällainen kaltaiseni sohvaperunakin sitä vuodesta toiseen aktiivisesti seuraamaan – minua ei kuuna päivänä saisi metsäretkelle mutta niin vain innokkaasti lueskelen postauksiasi tästä(kin) aiheesta. Muista urheiluaiheista puhumattakaan.. 🙂

  Eniten toivoisin tavallisia arkipostauksia – jo edellä ehdotettu vlogi normipäivästäsi saa kannatusta täältäkin.

 21. Toivoisin lisää päivä kanssani -postauksia nyt kun sinulla on elämäntilannekin muuttunut opiskelun myötä. Olen aina tykännyt ihan arkisista postauksista ja tarinoista, joihin liittyy liikunta ja lapset. Myös niistä syvällisistä masennukseen liittyen. Mielestäni niistä voi moni saada apua ja niitä kannattaa kirjoittaa jatkossakin jos siltä tuntuu.
  Olet välittänyt sen kuvan että olet vahva ja rohkea ja että muutos kannattaa ottaa rohkeasti vastaan. Seuraan myös innolla ig:n puolella storyja, ne on ihan huippuja laajentamaan vielä tätä blogia!

 22. Tykkään, kun kirjoitat blogiisi aitoja kirjoituksia aiheesta, kuin aiheesta. Kaikki hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät jutut kiinnostaa! Retkeilyvinkit aloittelevalle retkeilijälle pienten lasten kanssa olis myös kivoja 🙂

 23. Lähiretkeily- ja ulkoilujutut kiinnostaa. Lisäksi myös hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostaa.
  Itse juuri huomasin että kauas ei tarvitse lähteä retkeilee lomafiilistä hakemaan.
  Arpavoitolle olisi käyttöä.

 24. Jos jotain lisää “pitää” toivoa, niin purjehdusjuttuja sitten kun kausi taas alkaa :). Mutta tykkään kyllä sun monipuolisista ja elämänmakuisista jutuista.

 25. Sun blogi on kyllä mukavan monipuolinen!
  Joku postaus sun aiemmista hius- ja pukeutumistyyleistä voisi olla hauska ????.
  Yleisesti kiinnostaa arjen kuulumiset ja liikuntajutut.

 26. Hei!

  Minusta blogi on kehittynyt jatkuvasti siihen suuntaan mistä tykkäänkin. Huolella valittuja yhteistöitä, luonnonkosmetiikkaa, retkeilyvarusteita, ruokajuttuja. Pinnalliset jutut eivät kiinnosta..
  Suomen latu taitaa järjestää talvivaelluskursseja ja se voisi olla aika hyvä alkuun, jotta voi lähteä sitten turvallisesti itsenäiselle reissulle.

  Itse olen intohimoinen retkeilijä ja arvontavoitto tulisi tarpeeseen nyt ollessani hoitovapaalla????

  Tsemppiä opiskeluun!

 27. Retkeilyjuttuja olisi kiva lukea enemmän. Minkälaiset haaveita sinulla on vaeltaminen suhteen, oletko enemmän Suomessa vaeltaja vai houkuttelisiko vuorelle kiipeäminen? Olisi myös kiva tietää enemmän opiskeluistasi ja siitä mikä kaikki muuttuu kun jättää päivätyön ja ryhtyy opiskelijaksi.

 28. Blogissa on nyt hyvä luonnollinen ote, jatka samaan malliin! Pohdinnat itsensä kehittämisestä ovat parhaita, mutta tykkään rennommistakin aiheista. Voisitko vaikka arvostella näitä testaamiasi retkeilytarvikkeita joskus? Telttavertailu?!

 29. Perheretkeily ja vaellus juttuja olisi kiva lukea lisää. Myös hyvinvointi ja liikunta kiinnostaa. Käytännön vinkkejä ja ideoita näihin kaikkiin olisi mukava lukea. 🙂

 30. Nyt jonkin aikaa siun blogia seuranneena tää on aivan yks lemppareista. Tykkään itekkin ns. elää ulkona ja arvostan muutenkin sun elämäntyyliä. Oot myös todella taitava kirjottamaan, joten semmoset elämää syvemmin pohtivat postaukset on kivoja!
  P.s pysy vain tommosena samanlaisena rehellisenä ja tavallisena – aitona. ????

 31. Retkeilyjutut, perheen kanssa yhdessä liikkuminen ja urheilu-/ulkoiluvaate(varuste)suositukset kiinnostaa just nyt erityisesti. Sulla on kiva, aidonoloinen meininki somekanavissas! 🙂

 32. Tykkään siitä, miten olet rehellinen ja aito. Blogidtasi välittyy laadukkuus ja elämäntäyteisyys, mutta myös rehellisyys ja aitous.
  Näytät tekevän jonkinverran toiminnallisia treenejä, niistä olisi kiva saada postausta! 🙂

 33. Minua kiinnostaa paljon retkeily, vaellus ja ulkoilu, eli kaikki siihen liittyvä on erityisen mukavaa luettavaa. Etenkin reittien suunnittelu, varustetestaus, pakkauslistat ja muut taustoittavat asiat. Toki kaikki liikkumiseen liittyvät varustetestaukset ovat kivoja!

  Muuten tykkään blogissasi siitä miten kerrot perheen yhteisestä liikkumisesta ja esimerkiksi salitreeni tyttäresi kanssa oli kiva juttu. Tavallinen arki ja sen pyörittämiseen liittyvät vinkit ajankäytön suhteen kiinnostavat. Itselläni on erilainen elämäntilanne ja tuntuu, että välillä en saa niin paljon aikaiseksi kuin pystyisi, eli kaikki hyvät vinkit vaikka niistä Excel-listoista otetaan vastaan! ????

  Arvostan blogisi aitoutta ja rehellistä otetta, mielestäni blogisi kehittyy koko ajan parempaan suuntaan, eli todellakin ollaan lemppariblogin äärellä! Kiitos inspiraatiosta!

 34. Eniten mua kiinnostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät jutut, liikunta, ruoka ja mielen hyvinvointi. Mutta myös kauneus (luonnonkosmetiikka) ja retkeily kipinä herännyt näiden kuvien ja juttujen pohjalta. Jotenkin retkeily vaan tuntuu hankalalta kun ei ole omia varusteita, tiedätkö voiko jostain vuokrata telttoja yms että saisi kokeilla onko retkeily mun juttu? 🙂

 35. Blogisi on juuri tällaisenaan erinomainen mixaus realistista elämää ylä- ja alamäkineen, kertomista erilaisista retkistä, treeneistäsi ja ylipäätään myös tavallisen “arkiliikkumisen” kuvausta. Me lukijat olemme itse laidasta laitaan tavallisia, normaalituloisia, laiskoja, ahkeria, huonosti pärjääviä ja kaikkea tuolta väliltä.
  Juuri siksi yltiöupeiden epärealististen hehkutusblogien lukeminen jää ja mieltä rauhoittaa lukea tätä sun blogia. Jatka siis samaan malliin! Olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet!

 36. Harvemmin kommentoin ikinä minnekään, mutta nyt on pakko kyllä! Oon pitkään etsinyt sellasta rentoa ja tervettä urheilublogia, mihin samaistua ja saada vinkkejä, inspriaatiota ym. Sattumalta Instagramin kautta (joka on sulla sekin kyllä tosi jees) löysin sun blogin ja ihastuin heti! Kerrot niin aidosti ja oon itse niin retkeilyihminen ja uusien juttujen kokeilija, että monipuolinen blogisi on ihan paras. Oon ihan eri elämäntilanteessa oleva lukiolaistyttö, mutta silti löydän niin paljon samaistuttavaa. Kiitos!

 37. Hei! Tykkään blogisi ja instaklippiesi aitoudesta ja rehellisyydestä. Jatka samalla mallilla! Kaikki hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostavat edelleenkin. Samoin olisi kiva kuulla, millaista “paineetonta” harrastustarjontaa pääkaupunkiseudulta löytyy. Ollaan paljon puhuttu ystävien kanssa lasten loppuunpalamisesta, ja harrastusinnon hiipumisesta. Kaikilla tuntuu olevan yhteisenä nimittäjänä ainainen treeneihin liittyvä kiire, sekä ILOTTOMUUS treeneissä. Vakavasti kulmat kurtussa puurretaan menemään ja valmentajat huutavat…. tällaiset kommentit ovat johtaneet meillä seuraharrastusten lopettamiseen, joten vaihtoehtoja niille olisi kiva löytää.

 38. Kirjoita perheen arjen ruokahuollosta, yhdistä retkeily ja pyöräily, mitkä ovat teidän perheen suosikkilautapelit tai korttipelit?

 39. Hei,
  Mielestäni nämä retkipostaukset ovat parasta antia blogissasi. Olisi kuitenkin kiva lukea myös arkisista asioista, kuten perheen ruokailujen suunnittelusta. Reseptit on aina kivoja 🙂 Eikä todellakaan tarvitse olla mitään hienoja ruokia, vaan ihan perinteistä arkiruokaa.

 40. Ihana retki-idea! Sun blogi on rehellinen ja aito, ja juttuihin on helppo samaistua. Toivoisin postausta uinnin harjoitteluohjelmasta, ellet sellaista jo ole aiemmin tehnyt. ☀️

 41. Ihana retki! Minua kiinnostaa teidän ihanan vaihteleva arkenne: retkeily, peruskuulumiset, ruokailua, treeniä ja väliin vähän diipimimpää pohdiskelua 🙂

 42. Moi!
  Aloin seuraamaan sua instassa ja lukemaan sun blogia niihin aikoihin kun juoksit paljon, muistan kun juoksit maratonin muistaakseni johonkin 3:45 aikaan ja mä ajattelin etten koskaan pääsisi samaan. Olit suuri esikuva mulle, kiitos siitä 🙂 Nyt kun et juokse niinkään paljon niin mietin että olet silti ja ehkä vielä enemmän esikuva mulle ja monelle!Oot tosi luonnollinen ja luulisin että aito oma itsesi, pidä toi! Luen jatkossakin.. Ehkä vähiten mua kiinostaa salijutut ja sekin vaan siksi että on mulle niin vierasta touhua..

 43. Retkeilyjutut on kivoja. Pitäisi tänä kesänä aktivoitua ja mennä lopulta ostamaan se teltta! Lisäksi liikkuvuus – ja kehonhuoltoasiat kiinnostava.

 44. Etenkin ihan arjesta on mukavaa lukea, nykyään tuntuu että monta blogia lukiessaan ei pääse “lähelle” ja samaistumaan kirjoittajaan, mutta sinun blogissasi on ihana elämisen meininki! Vlogeja on myös mukavaa katsoa!

 45. Tykkään aidoista ja arkisista jututista, etenkin urheilu- ja ulkoiluaiheet kiinnostavat 🙂
  Toisinaan on mukava lukea myös kokemuksia erilaisista tuotteista, tällaisia juttuja voi aina hyödyntää itsekin vertailuun, jos ja kun on jotain tuotteita hankkimassa. Toki pelkät mainospostaukset eivät iske, niitä tuntuu monet blogit nykyään olevan tulvillaan.

 46. Hei Elina!
  Kiitos ihanasta blogista!
  Pidän myös näistä elämänmakuisista retki-ja perhepostauksista. Esimerkiksi erilaisten luontoretkikohteiden vinkkaaminen yms. ovat ihania.
  Jatka samaan malliin ????

  Maria

 47. Heippa!
  Blogiasi olen seurannut vasta hetken aikaa, mutta tähän mennessä ollut koukuttavaa 😉 Juttu ruokavaliostasi oli yllätys, sillä itse kamppailin saman vaivan kanssa..ennen kuin opin mitä kroppa kestää 🙂 Kiitos siitä!
  Olisi kiva lukea pyöräily (talvi) aiheisesta retkeilystä.. Jääkiipeilykin kiinnostaa..olisikohan tyttäresikin innokkaita kokeilemaan… 🙂 Instaasi on kiva seurata, tsemppiä nuhan kanssa!! Innolla jään odottamaan uusia postauksia 🙂

 48. Pidän “kaunistelemattomasta” tyylistäsi: kirjoitat arkisista asioista ja uskallat avatua myös vaikeista aiheista kuten masennuksesta. Toivon sopivassa suhteessa syvällistä pohdiskelua ja kevyempiä juttuja myös jatkossa. Retkeily ja yleisesti liikunnalliseen elämäntapaan liittyvät postaukset kiinnostavat kovasti.

 49. Hei. Tykkään lukea arjestasi ja ylipäänsä tyylistäsi kirjoittaa rehellisesti. Luonto ja urheilu aiheet on aina kiinnostavia! 🙂

 50. Syvälliset jutut kiinnostavat, my day-tyyppiset katsaukset myös. Rehellisiä mukavia postauksia kuten tähänkin asti. Mukana.

 51. Normaalista arjesta on mukava lukea, erityisesti hyvinvointiin liittyvistä jutuista 🙂 en osaa sen paremmin sanoa, viihdyn blogissasi juuri sellaisena kun se on!

 52. Osallistun arvontaan! Ollaan suunnittelemassa vaellusta, joten varustehankintoihin olisi mukava saada pientä kevennystä lahjakortilla.

  Olen löytänyt blogisi vasta viime vuonna kesällä. Luen paljon liikuntablogeja ja sinun blogisi erottuu muiden joukosta mm. näiden retkeily-, vaellus- ja ulkoliikunta-aiheisten postausten takia. Kiitos niistä! Niitä on nykyään kovin vähän missään muualla. Muutenkin tyylisi kirjoittaa ja tuoda teksteissä ilmi asioita on mieleinen ja kiinnostava. Ja perhekeskeisyytesi, se miten välität tytöistäsi ja teette yhdessä, on myös mielestäni hieno asia, joka välittyy postauksistasi.

  Eli mitä toivoisin lisää? Jatka samaan malliin nimenomaan perheliikunnan, retkeilyn, ulkoilun ja vaelluspostausten kanssa. Lisäksi arkipäivän höpinöitä, päivä kanssani -tyyppisiä postauksia on aina kiva lukea. Ruoka-aihe on nyt kovin pinnalla ja tykkäsin ruokapäiväkirjastasi nimenomaan siksi, ettei se ole mitään fitnesshifistelyä. Olisi myös kiva kuulla opiskeluistasi lisää!

  Mukavaa loppuviikkoa 🙂

 53. Moikka! Nyt, kun teet yhteistyötä Scandinavian Outdoorin kanssa niin lukisin erittäin mielelläni kaikkea retkeilyyn liittyvää, oli se sitten varustearvioita, retkeilyvinkkejä, lajikokeiluja tai ruokajuttuja – kaikki ovat todella tervetulleita! Itse olen intohimoinen luonnossaliikkuja ja siksi luontoon ja retkeilyyn liittyvät jutut kiinnostavat aina ja vieläpä superpaljon. ☺

 54. Olisi kiva kuulla lisää opiskeluistasi ja miten saat arjen rulllaamaan ???? Sulla on ihana blogi ja erityisesti instastorya on mukavaa seurailla ❤️

 55. Osallistun myös arvontaan! Olen 1,5 v pienen pojan äiti joka vasta lapsen syntymän jälkeen on hoksannut suuremmin ulkoilun ja liikunnan merkityksen omassa päivittäisessä hyvinvoinnissa ! 🙂 varusteet tulisi siis tarpeeseen, koska täällä myös kirjoittelee opiskelija, joka kovasti tasapainottelee uusioperhe/työ/ koulurintamalla.

  Pidän blogin luonteesta juurikin siksi, että kerrot aika realistisesti arjesta ja sen mukana tulleista haasteista ja innostuksista/iloista. Mukavaa kun blogin takaa välittyy aito ihminen.
  Toivoisin ehkä postauksia enemmän uinnista, koska tämä itselle vähän vieraampi alue jota voisi uskaltaa jopa kokeilemaan enemmänkin 🙂 Samoin ihonhoitovinkit ja rutiinit aina tervetulleita !

  Mukavaa viikonloppua ! 🙂

 56. Lahjakortti olis niin ihana puuttuvien retkeilykamppeiden hankintaan!

  Mua kiinnostaa sun blogissa retkeily- ja luontoaiheiset postaukset sekä urheiluaiheet. Sun blogista on kiva lukea postauksia päiväretkistä esim Nuuksioon, sekä Lapin vaelluksista. Vaellus Lappiin on itselläkin haaveissa joten retkiaiheista sais aina olla lisää postauksia. 🙂

 57. Ainut blogi jota seuraan. Sisältö on kiinnostavaa ja monipuolista eikä liian siloiteltua. Kiinnostaisi vielä kuulla enemmänkin miten saat lapset mukaan retkille/ liikumaan ????

 58. Erilaiset treenijutut jaksaa kiinnostaa aina vain! ???? antaisin mielelläni kritiikkiä, mutta juuri nyt ei tule mitään mieleen. On ihanaa, että käytät virheetöntä ja kaunista kieltä ja et kirjoita tunteen vallassa miettimättä asioita monelta kannalta läpi ennen julkaisemista. Tekstistäsi paistaa läpi, että olet älykäs ja viisas ihminen ????

  Olen seurannut blogiasi vuosia (ainakin viisi) ja joskus jopa kahlannut sen läpi aivan hamaan alkuun asti! Ekalta parilta vuodelta ei ollut enää kuvia näkyvissä, mutta tekstit luin kuitenkin ????

  Ja tottakai haluan olla arvonnassa mukana!

 59. Mun mielestä sun blogi on just hyvä näin. Sen lisäksi, että ollaan kaimoja ja lähes samanikäisiä, sulla on samanlainen suhde elämään, liikuntaan ja luontoon sekä perheeseen kuin mulla. Tämä on niitä harvoja blogeja, joiden uusia postauksia suorastaan odotan ja joita on mukava lukea. Aito blogi, ei haittaisi, vaikka ei mitään muutosta tapahtuisikaan 🙂

 60. Treenijutut kiinnostavat eniten täälläkin ja kaikki ulkoiluun liittyvä. Harmitti kun olen juuri poissa pääkaupunkiseudulta kun järjestät yhteistreenin, sinne olisi ollut kiva päästä mukaan mutta ehkä ensi kerralla!

 61. hei, tykkään ehdottomasti eniten retkeilypostauksista. Kaikki retket Lapista Nuuksiioon on mielenkiintoista luettavaa. On mukava saada kuulla toisten kokemuksia eri retkipaikoista, sillä itsekin tulee jonkin verran retkeiltyä. Nautin luonnossa olemisesta ✨

 62. Sun blogi on muuttunut parempaan suuntaan vuosien aikana, aloin seuraamaan joskus treenien ja työmatkajuoksun takia (sen seurauksena työmatkajuoksu yhä vahvasti omassakin elämässä). Aidompi ja avoimempi nykyään, iso peukku sille! Oletkohan unesta, sen määrästä, laadusta yms jo kirjoittanut, ja vinkeistä miten vuorokauteen saisi mahtumaan tarpeeksi unta, myös arkisin.

 63. Ehkäpä juuri näitä retki- ja vaellusaiheisia postauksia olisi mukava lukea lisää! Erityisesti, jos aiot nukkua yön teltassa, talvella. Siitä itsekin haaveilen.
  Aurinkoista viikonloppua !
  Satu

 64. Päivän asu -postaukset olivat tosi kivoja silloin blogiisi alkuaikoina. Myös erilaiset varustetestaukset kiinnostavat! ????????????

 65. Vaellukset kiinnostavat ja “eräily” muutenkin.
  Liikuntajutut myös. Ehkä myös maantiepyöräilystä olisi kiva saada oma juttu ????

 66. Minusta blogissasi on mielenkiintoisinta lukea retkeilyyn, patikointiin ja ylipäätään upeissa ja itselleni uusissa maisemissa liikkumista. Saat myös upeita kuvia jotka inspiroivat itseänikin lähtemään ulos kauniiseen, auringon hellimään pakkasilmaan! Blogissasi siis sama meno voi jatkua liikunnan, hyvän ruuan ja positiivisen fiiliksen luomisen kautta. Mahdollisimman paljon retkeily juttuja kivoilla kuvilla varustettuna! <3 Olisi hauskaa että kävisit jossain postauksessa Nuuksiossa niin näkisin vähän millaista sielä on 🙂 sähköposti osoite : emma.kyottinen@hotmail.com

 67. Itsellä retkeily on ollut kovin pienimuotoista, mutta haaveissa laajentaa repertuaaria, joten nämä retkeilyjutut todella inspiroi aina! Myös ruuanlaittokammon selätyksen etenemistä on kiva seurailla 🙂 Mitenhän tytöt, haluaisivatko he joskus kertoilla omia ajatuksiaan esim. teidän yhteisistä liikunnoista yms? Arvosi kasvattajana ovat kunnioitettavat, joten olisi kiva kuulla myös lasten aatoksia, mutta ymmärrän jos se ei ole mahdollista.

 68. Tykkään mielettömästi blogistasi jo nyt tällaisenaan! Kaiki treeniaiheinen kiinnostaa kovasti, sekä ihan tavallinen arki myös.

 69. Kaikki ulkoiluliikuntaan liittyvät kirjoitukset ovat parhaita, sillä olen blogista saanut paljon inspiraatiota niin liikkumiseen kuin haaveisiin vaeltamisesta. Saan blogin kautta sen tuntumaan siltä, mitä itsekkin siltä haluan. Haasteita, nautintoa ja kokemuksia. Kaikki muu sisältö on myös todella hyvää, mutta ulkoliikuntaa ei voita mikään. Etenkään liikkuminen luonnossa <3

 70. Vaellukseen ja retkeilyyn liittyvät jutut kiinnostavat erityisesti! Oon tuore lukija, ja musta tuntuu, et oot tehny kaikenlaista, joten en uutta aluevaltausta keksi 😀 Alunperin löysin blogiin youtuben vaellusjuttujen kautta, joten niitä lisää tubeen! 🙂

 71. Etenkin retkeily jutut kiinnostaa ja toivonkin että niitä tulisi jatkossakin! Ja muista mainostaa uusia blogijuttuja instassa niin muistaa käydä lukemassa. ????

 72. Täällä on elina yksi lukija joka kärsii myös pakara/takareisi kivuista. Taustalla leikattu välilevynpullistuma jne. Näiden kipuisten vuosien ailana olen tullut päätelmään, että nämä liittynevät toisiinsa hyvinkin vahvasti, ihminen on kokonaisuus. Lisäksi myös polvi reistailee voimakkaasti. Itse olen joutunut tämän myötä luopumaan monesta rakkaasta lajista mm. juokseminen, suunnistus, maastopyöräily, multisport, vaeltaminen ovat olleet hyvän tovin vain kaukainen haave. Luin tuota sinun hiihto kokeilua ja heräsi mielessä idea juttusarjalle erilaisista lajikokeiluista! Eli lähtisit ennakkoluulottomasti testaamaan eri lajeja jos sieltä löyityis kivoja vaihtoehtoja juurikin selkä/jalka rajoitteisille. 🙂

 73. Blogisi on jo nyt hyvä ja monipuolinen. Kirjoitat hyvin ja juttujasi on kiva lukea. Noita retkeily- ja vaellusjuttuja mielelläni aina luen ja niitä toivon lisää. On mukavaa kerätä vinkkejä mukavista kohteista ja tarpeellisista varusteista. Haaveilen pääseväni pohjoiseen pidemmälle vaellukselle tulevaisuudessa, mutta se on jäänyt vielä pikkulapsiarjen takia haaveeksi ja päivän mittaisiin retkiin.

 74. Noin neljä vuotta sitten aloin seuraamaan sun blogia treenijuttujen vuoksi. Toki ne edelleen kiinnostaa kovasti niiden monipuolisuuden vuoksi, mutta mun mielestä nämä lähiretkeilyjutut on ihan parhaita, koska ne muistuttavat siitä kuinka mahtavaa ja helppoa se on – kunhan saa itsensä vain liikeelle!

 75. Arkisista jutuista, kuten hyötyliikunnasta, voisi olla enemmänkin juttuja. Instastooreista olen ymmärtänyt, että käytät todella harvoin autoa. Voisit esimerkiksi kirjoitella siitä, miten autoton elämä sujuu ja kuinka hyvin sen myötä tulee liikuntaa tavalliseen arkeen.

  Myös kaikki lajikokeilut ja retkeilyjutut ovat kivoja.

 76. Minusta on kiva, kun kirjoitat monenlaisista aiheista monipuolisesti. Toivon siis samanlaista sisältöä tulevaisuudessakin! 🙂

 77. Sun blogi on sisällöllisesti ja tekstillisesti tosi laadukas, aina ollut! Näitä retkeilyjuttuja on ollu kiva lukea ja oonkin saanut varusteideoita omaa tulevaa pohjois-Norjan (????❣️) retkeilyreissua varten!

 78. Hei!

  Ulkoilujuttujen lukeminen saa hyvälle mielelle (: Vaellukset ja retket ja hyvin valitut varustekuvaukset ovat mielenkiintoisia aiheita.

 79. Tykkään blogista juuri tällaisena. Rehellisenä ja elämänmakuisena. Kehonhuolto- ja lämmittelyliikevinkkejä olisinhauska lukea lisää.

 80. Luontoon ja ulkoiluun liittyvät asiat ovat mielenkiintoisia. Tykkään paljon sinun rennosta ja sporttisesta pukeutumistyylistä, siitä ois kiva lukea juttua 🙂

 81. Luontoon liittyvät aiheet kiinnostavat. Tykkään sinun rennosta ja sporttisesta vaatetyylistä, siitä olisi kiva lukea juttua 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *