Offline

Eilen lähdimme autojunalla matkustamaan koko pitkän Suomen halki kohti Lappia. Edessä on viikon mittainen vaellus. Tälle reissulle lähden parhaassa mahdollisessa seurassa. Mieheni kanssa. Olen niin onnekas, kun mulla on rinnallani juuri tuo tyyppi. Sielunkumppani, peruskallio, tuki ja turva. Joka heittää parhaat ja paskimmat läpät. Olemme monessa asiassa ihan vastakohdat toisillemme. Hänen maailmansa avartaa ja avaa silmiäni. Että maailman voi nähdä noinkin.

Saavumme ihan kohta Pallastunturin luontokeskukselle ja laitamme puhelimet kiinni ja painelemme tunturiin viikoksi. Olen ajastanut ensi viikolle tänne pari uutta päivitystä, mutta muuten minusta ei kuulu viikkoon.

Palataan viikon päästä, jälleen kokemuksia rikkaampana.

❤️ Elina

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *